… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 10 férfitípus, akivel szívesen félrelépnénk

10 férfitípus, akivel szívesen félrelépnénk

Becslések szerint a férfiak fele, de legalább 40%-a lép félre, de mi a helyzet a nőkkel? Meglepő, de a két nem nagyon közel áll egymáshoz a félrelépési mutatók terén. Viszont jó hír, hogy a nőknek, sokszor elég gondolatban félrelépni. A CBS Reality összegyűjtötte nekünk azt a 10 férfitípust, akinek a legnehezebb ellenállni.

Successful businessman sitting at the table of the restaurant

  1. A külföldi – Az sem zavar minket, ha egy szót sem értünk abból amit mond, zabáljuk minden szavát. Annál aranyosabb pedig nincs a világon, amikor megpróbál magyarul beszélni.
  2. A gyerekkori barát – Gyerekként elválaszthatatlanok voltunk, aztán elsodort egymás mellől minket az élet. Viszont ha 10 évre rá összefutunk valahol az utcán, úgy örülünk egymásnak, mintha egy darabot visszakaptunk volna a gyermekkorunkból. Ráadásul a nyagla kiskamasz helyett most egy igazi férfi áll előttünk…
  3. A hős – Legyen tűzoltó vagy a mentős, ő a lovag, aki legyőzi a sárkányt és megment minket. Igazán megérdemelné a fele királyságunkat.
  4. A főnök – Nem a fizetésemelés csábít minket, hanem a főnök maga. Sikeres és magabiztos, mi pedig biztos nem tennénk panaszt, ha szexuálisan zaklatna minket.
  5. A legjobb barátnőnk barátja – A legjobb barátnőnkkel mintha testvérek lennénk, ugyanolyanok vagyunk. Nem csoda hát, ha a párválasztásban is megegyezik az ízlésünk. Az már gyanús, ha barátnőnk elmeséli a veszekedésüket és mi gondolatban a sráccal értünk egyet.
  6. A szomszéd – Egy laza „helló” reggelente, ennyi amennyit beszélünk vele. Azt vesszünk észre magunkon, hogy olyanok lettünk, mint a panel királynői, az öreg nénik, mindent tudunk a kiszemelt férfiról, a hétvégi programjától kezdve a ruhaméretéig.
  7. A vadidegen – Egyszer láttuk a buszon, a metrón, vagy az utcán, de valahogy azonnal levett minket a lábunkról. Azóta reggelente azért öltözünk fel csinosan, mert reménykedünk abban, hogy összefutunk vele a nap folyamán.
  8. A tanár – Minden lánynak volt olyan tanára, aki miatt érdemes volt várni az órát. Vagy buzgón kezdtük el tanulni a legunalmasabb tárgyat is, hogy imponáljunk neki, vagy hagytuk leromlani jegyeinket, hogy korrepetálást kérhessünk.
  9. A doki – Lehet, hogy túl sok kórházas sorozatot néztünk, de nem tudunk ellenállni a vészhelyzetben is higgadt profi orvosoknak. Megesik, hogy egy kis vágással, vagy ujjba ment szálkával is a sürgősségire rohanunk, csak hogy lássuk a fehér köpenyes szívtiprónkat.
  10. A sztár – Zenész, színész vagy humorista, ha egy férfi feláll a színpadra, mi azonnal szerelmesek leszünk. Őszintén képesek vagyunk elhinni, hogy nekünk énekli a kedvenc számunkat, vagy hozzánk intézi szavait.

Szeretnéd látni milyen, amikor valaki nem csak gondolatban lép félre? Ha érdekelnek a banális lebukások és a valódi családi drámák, akkor nézd a Hűtlen házastársak című sorozatot!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest