… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Öt híresség, aki él-hal a szerencsejátékokért

Öt híresség, aki él-hal a szerencsejátékokért

A szerencsejáték nem csak a hétköznapi emberek kiváltsága! A hírességek is szívesen vetik bele magukat a hazárdjátékokba, néhányuk a világ legjobb kaszinóinak gyakran előforduló vendége, sőt, vannak olyan celebek is, akik profi szerencsejátékosként versenyeznek a világszerte megrendezett pókerbajnokságokon.

Íme, néhány híresség, aki már próbára tette szerencséjét a rulett- vagy pókerasztalnál –, amely játékokat Ön is kipróbálhatja az lvbet vélemények online oldalon.

Ben Affleck

Hollywood egyik legkeresettebb sztárja, Ben Affleck, rendkívül sokoldalú ember hírében áll: nem elég, hogy sikeres színész, író és rendező, de még tapasztalt pókerjátékos is. Ben híres arról, hogy mind amatőr, mind profi szinten is játszik, és a különböző rangos pókerversenyeken való részvételével az évek során már több mint 1 millió dollárt sepert be.

Matt Damon

Matt Damon a másik hollywoodi csillag, aki él-hal a szerencsejátékokért. Matt egyébként Ben közeli munkatársa, emellett pedig szenvedélyes blackjack és pókerjátékos. Noha mindig is vonzották a kaszinójátékok, az igazi szenvedélye a Pókerarcok című filmbéli szerepével kezdődött. Ahhoz, hogy a lehető legjobban el tudja játszani filmbeli szerepét, Matt Johnny Chan tanítványává vált. A legendás pókerjátékos a szárnyai alá vette őt, és megtanította neki a játék minden csínját-bínját. Úgy látszik, ez a tudás az előnyére vált, mivel azóta rendszeresen nyer a kártyaasztalnál!

Tobey Maguire

Tobey Maguire a Pókember és Seabiscuit sikerfilmek főhőseként ismert. Tini kora óta évtizedekig temérdek időt szentelt a pókerjátéknak. Több privát hollywoodi játékban is részt vett, ahonnan az Elit játszma című mozifilm és könyv is származik.

2004-ben jelentős összegű pénzt veszített Ben Affleck ellen, ám ez a jelek szerint nem törte le pókerszenvedélyét és azóta többször is nyert a Texas Hold’em asztaloknál.

Paris Hilton

Ki ne hallott volna már Paris Hiltonról, a világhírű társasági celebről? Paris gyakori hírességnek számít Las Vegas-ban, a világ kaszinó-fővárosában, ahol az egyik ilyen kiruccanásán 30,000 dollárt zsebelt be. A pletykák szerint anonim játékosként online kaszinójátékokat is játszik különböző pókeralkalmazásokon és oldalakon. Ha Ön is használ ilyen pókeralkalmazásokat és oldalakat, az sem kizárt, hogy összefut ezzel az online szerencsejátékos celebbel!

George Clooney

Brad Pitt oldalán George is szerepelt az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című kasszasiker filmben. Brad barátja már gyerekkora óta pókerezik és Tobey Maguire mellett ő is rendesen kivette a részét a privát hollywoodi játékokból, melyek a már fent említett Elit játszma című filmet inspirálták. Játékszenvedélyét mi sem igazolja jobban, mint hogy egyszer még saját kaszinó építésébe is kezdett Las Vegas-ban. A Las Ramblas néven tervezett kaszinó-projekt sajnos már a tervezési fázisban elbukott, pedig a veterán játékos dollármilliókat ölt bele. Ez egy olyan hazárdjáték volt, amelyet sajnos nem nyert meg!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest