… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Zimány Linda egy nagyszabású szépségversenyre kapott meghívást

Zimány Linda egy nagyszabású szépségversenyre kapott meghívást

Zimány Lindára nem először figyelt fel Amerika, a gyönyörű modell korábban többször is szerepelt már címlapon, a tengerentúlon. Ezúttal egy rangos szépségversenyen képviseli hazánkat Las Vegasban. Linda nemrégiben elárulta tökéletes alakjának titkát, és néhány érdekes kulisszatitkot is megosztott velünk a közelgő versenyről!

A népszerű modellt nagy megtiszteltetés érte, február végén rendezik meg ugyanis a Tropic Beauty elnevezésű rangos szépségversenyt, melyre Linda is meghívást kapott. „Ez egy elég komoly tradíciókkal rendelkező szépségverseny Amerikában. Igazából már másodjára veszek részt rajta, 20 éves koromban kaptam először meghívást rá, akkor Hawaiian Tropic néven futott, ami egyben az első naptej volt a világon. Tulajdonképpen a naptej feltalálója, illetve tulajdonosa indította el a rendezvényt. Mivel bikinis versenyről van szó, ezért nagyon fontos az alak, nem csak az arc. Most erre készülök.”- mondta Linda. „Lélekben nem vagyok már abban a szépségversenyes korszakban, már felnőttem belőle, de egy nagyon szép korszaka volt az életemnek. Úgy gondolom, hogy így 26 évesen ez az utolsó megmérettetést még belefér, ezt a versenyt azért vállaltam, mert Amerikában van, és nagy megtiszteltetés, valamint hihetetlen élmény.

Zimány Linda karcsúságának titka
A gyönyörű modell elárulta, a hétköznapokban nagy hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre, és szigorú diétát követ. „Az étkezést nagyon fontosnak tartom, ha le kellene osztani, akkor azt mondanám, hogy 70% étkezés, 30% mozgás az az arány, ami meghatározza a kinézetet egy bizonyos kor fölött. 14 évesen még én is akármennyit ehettem edzés mellett, nem látszott rajtam, most azért már, ahogy közeledek a 27 felé, oda kell figyelnem. Jelenleg jól érzem magam a bőrömben, de rajtam van az a plusz 3 kiló, amitől szeretnék megszabadulni a versenyre. Nem félek ettől a három kilótól, mert tudom azt, hogy ha januárban betartom azt az étrendet, ami nálam működni szokott, akkor könnyedén megszabadulok a feleslegtől.

Kőkemény edzéstervet követett a rangos szépségverseny előtt
A modell sokáig kereste azt a morgásformát mellyel vékony maradhat, anélkül, hogy túlságosan megizmosodna. „Én hajlamos vagyok nagyon megerősödni, gyerekkoromban fitneszeztem, és emiatt erős combos testalkatom volt, ami nem zsírba jelent meg, hanem izomban, így az izommemóriám elég erős. Éppen ezért nagyon oda kell figyelnem az edzések során. A sima súlyozásoktól például nagyon meg tudok erősödni, vagy akár egy intenzív spinningtől is adott esetben. Korábban, ha túlzásba vittem az edzést nagy súlyokkal, előfordult, hogy nem ment rám a 36-os nadrág, és ezt nem igazán szeretem. Inkább a vékony alkatot részesítem előnyben, amire a Power Plate edzésforma tökéletes választás, 2 éve szerettem bele, nálam nagyon bevált.” A modell szerint, a változás azonnal, szemmel látható. „A mai felgyorsult világban az embernek egyre kevesebb ideje marad arra, hogy formálja a testét. A kardió, vagy a futás teljesen más funkciót szolgál, mint a testformálás, építés, szálkásítás. Igazából heti 3-szor fél óra edzéssel, sokkal több mindent el lehet érni, mint mondjuk, ha az ember csakúgy emelgeti a súlyokat. Ez egy több funkciós tréning, nőknek a zsírégetésre, bőrfeszesítésre, a test tonizálására is abszolút jó. Nekem a lábam az, ami legkönnyebben formálható, egy fenék-combedzés után szinte egyből látható a változás, a tónusok megerősödnek, és szép szálkás leszek tőle.” Edzője, Csuka Joli szerint, Lindának gyönyörű alakja van, nehéz faragni rajta, így nála a szálkásításra helyezik a hangsúlyt. „Úgy gondolom, hogy igazából sosincs kész senki, olyan nincs, hogy elégedettek lennénk önmagunkkal. Lindának inkább alakformáló mozdulatokat szoktunk mutogatni, emellett pedig szálkásítani lehet az ő egyébként gyönyörű testét és izomzatát.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest