… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Tippek és megoldások narancsbőrre

Tippek és megoldások narancsbőrre

Megpróbáltunk utánajárni, hogy milyen hatékony kezelések léteznek narancsbőr ellen! Az otthoni terápiák, illetve a kozmetikusok szalonjai által kínált megoldások is szinte kifogyhatatlanok.

Ultrahangos mélymasszázs: a magas frekvenciájú hanghullámokkal és a készülék membrán fejének rezgésével azon testfelületen fejti ki hatását, ahol Te szeretnéd. A hanghullámok mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe, hőt fejlesztenek, ezzel gyorsítva a véráramot, mely segítségével könnyebben távoznak a sejtekben felhalmozódott salakanyagok. Kombinálva megfelelő krémekkel még hatékonyabb az eredmény. A hő azonban további előnyös hatásait is élvezhetjük a készülék segítségével, hiszen nem csak a narancsbőr csökkentésére alkalmas, hanem fájdalomcsillapításra, gyulladásra, izomgörcsök oldására is. Tehát egy készülékkel a család szinte minden tagja jól járhat!

Cellulit- és fogyasztómasszázs: ezt igazán csak a képzett masszőrök tudják elvégezni és az ő elmondásuk alapján sem épp a kellemes kezelések

Kontúrfáslizás: a kezelés Angliában már elnyerte a Beauty Oscar-t, tehát azon túl, hogy valószínűleg hatékony, a kozmetikai szalonok látogatóit is meggyőzte, hiszen kifejezetten keresik és szeretik ezt az eljárást. Lényege, hogy mélytengeri iszappal átitatott speciális anyaggal tekerik körbe a problémás testrészt. A különleges anyag méregtelenít, feszesíti a bőrt, halványítja és jelentősen csökkenti a narancsbőr gödröcskéit. A kezelés „utóhatásaként”, mely még 3 napon át tart, a mérgek folyamatosan távoznak a bőrből, élénkül a kollagén és az elasztin termelődése. Általában már 3 kezelés is elegendő a látványos javuláshoz.közé tartozik az eljárás. Jól megdolgozzák a kötőszöveteket, a speciális technikával végzett masszázs során a lerakódott zsír és méreganyag felszabadul, a nyirokkeringés útján bekerül a véráramba, végül a mi segítségünkkel – a napi2 liter víz fogyasztása szinte kötelező – távozik. Gyakran alkalmazzák együtt kozmetikai tekercseléssel, infraszaunával, mely még jobban fokozza a masszázs hatását.

Aromaterápiás tekercselés: Ezt a kezelést, akár otthon is elvégezheted. Ha többen fogytok együtt, akkor akár egymásnak is megcsinálhatjátok!
Ami kell hozzá:  6 csepp grapefruit olaj, 4 csepp kakukkfű olaj, 1 csepp levendula, majd mindezt kb. 1-2 dl mandulaolajban rázzuk össze. A mandulaolaj nagyon fontos, mert ebben képesek megfelelően oldódni az illóolajak. Használhatsz luffa szivacsot, vagy erős kefét, mellyel előkészítjük a bőrünket, azaz hámlasztunk, végül pedig következzen a fólia. Ha exfóliáltuk a bőrünket masszírozzuk be az olaj keveréket, majd csavarjuk be a kezelt részt  fóliával. Ezt követően 15-20 percet pihenjünk meleg helyen. A meleg egyébként is nagyon fontos a kezelés során, hiszen ettől „indulnak be” a hatóanyagok. Végül először meleg, végül hideg vízzel zuhanyozzunk le.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Következzenek a narancsbőr elleni krémek és zselék
Bármelyik terméket is választod, pár szabályt azért nem árt, ha betartasz! Víz, víz, víz, kávé helyett zöld tea, heti két alapos exfóliálás, rendszeres kefés masszázs a problémás területen, és végül jöhet a krémed, persze hosszan bemasszírozva.

Lancôme Slimissime 360 karcsúsító koncentrátum, 12.000 Ft; Biotherm Slim Code  amely nem csupán a helytelen életmódból fakadó, hanem az örökletes narancsbőr ellen is küzd, 13.000 Ft;  Avon Solutions Cellu Defy egy lágy, gyümölcsös testápoló narancsbőrre.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest