… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Speedfitness

Speedfitness

A fogyókúrák során sokan bedőlnek a csodakúráknak és a forradalmi technológiáknk, anélkül, hogy utánanéznének, tudományosan biztonyított, bevizsgált-e az a termék, eszköz, amit épp használni szándékoznak. A Speedfitness azon kevesek közé tartozik, amit széleskörű klinikai vizsgálatok igazolnak, de sajnos már ezt a tehnológiát is másolják.

Az elektromos izomstimulációs technológia piacán a Speedfitness® által használt miha bodytec gépek az egyik legnagyobb múltra visszatekintő, leghitelesebb gyártó cég. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a tervezés és gyártás minden folyamata Németországban történjen, a tesztelés és klinikai tanulmányok több mint 10 éven keresztül zajlottak a német sporttudományi egyetemeken (pl: Institut fürSportwissenschaft der Universität Bayreuth). Azóta több mint 1000 stúdió alakult német nyelvterületen (Németország, Ausztria, Svájc), Magyarországon közel 200 partner közül választhatnak az érdeklődők, óvatos becslések szerint Mo-on mostanra 7000-10.000 aktív felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást havonta.

 A Speedfitness tréning a test szinte teljes izomzatát egyszerre stimulálja mivel az agonista és antagonista izmokra egyszerre fejti ki hatását. Ez egy rendkívül hatékony teljes testedzést eredményez, hiszen csupán 15 perces használata megfelel 15 sorozatnyi hipertrófia orientált erőnléti edzésnek. A számos jótékony hatásnak és sokfajta lehetséges célkitűzésnek köszönhetően a célközönség is kifejezetten nagy és sokrétegű. Nem véletlen, hogy egyre több élsportoló – Jakabos Zsuzsa úszó, Kozmann György kenus – választja a Speedfitness ® rendszerében működő miha bodytec EMS technológiát. A Speedfitness zsenialitása abban rejlik, hogy akár élsportolók számára hatékony teljesítménynövelő eszközként, akár rehabilitációs célokra, teljesen edzetlen embereknél is alkalmazható. Míg német nyelvterületen többnyire prevenciós, rehabilitációs és élsport célokra használják, addig a Speedfitness Magyarországon teljes új területet alkotott, mely hidat képez a beauty-, fitness- és rehabilitációs szektorok között. Jelenleg többnyire a rohanó életvitelt folytató, menedzseri réteg és a gyors eredményeket követelő célközönség körében hódít, de egyre több szakorvos fedezi fel a módszer rehabilitációban és teljesítményfokozásban betöltő szerepét, így várhatóan a következő években ezekben a szektorokban fog erősödni a módszer használata. Klinikai tanulmányok sora bizonyítja az inkontinenciára, a hát- és derékpanaszokra, illetve az súlycsökkenésre vonatkozó pozitív eredményeket. Azonban a technológiát többen másolni próbálják, ami többnyire csak gyengébb minőségben sikerül. Így sokan a kifizetett pénzükért nem az elvárt eredményt kapják, sőt akár egészségügyi kockázatot is jelenthet. Éppen ezért, csak a hivatalos Speedfitness partnereknél javasolt ezen gépen kipróbálása.

Bárdosi Sándor Olimpiai ezüstérmes birkózó: “Azt tudni kell, hogy én nagyon ‚fejlődés ellenes’ vagyok azedzésmódszereket illetően. Én abban hiszek, ha valami nagyon fájés nagyon nehéz. Mert a nehéz út visz messzebbre. A Speedfitness nem könnyebb út! Csak RÖVIDEBB! ”

Pesuth Rita 6-szoros kickbox világbajnok: “Edzőként nem győzöm eleget hangsúlyozni, mennyire fontosa kardio edzések mellett az izomzat építése is… itt egy edzésmódszer,mellyel a hosszú edzésidőt a töredékére csökkenthetjük és az izületeket is kíméljük.”

Számos hazai híresség is a Speddfitness segítségével tartja formában testét: Ungár Anikó, Kocsis Korinna, Gáspár Győző, Istenes Bence, Zoltán Erika, Keleti Andrea, Király Viktor, Ördög Nóra, Horváth Éva, Sári Évi, Niki Belucci, Kocsis Orsi, Kaló Jennifer, Sarka Kata, Peller Mariann, Tolvai Renáta, Szunai Linda, Szorcsik Viktória, Debreczeni Zita, Tornóczky Anita, Dér Heni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest