… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Rázzuk magunkat formába!

Rázzuk magunkat formába!

Egy Európai Uniós kutatás szerint a magyarok több mint fele egyáltalán nem sportol, és ennek egyik oka, hogy nincs rá idejük, másrészt viszont azt gondolják, csak az számít sportnak, ami kifejezetten megerőltető. Persze futhatunk kilométereket is, izzadhatunk konditeremben órákon keresztül, heti több napon át is, választhatunk kedvünkre való egyéb sportot is, de ma már van kényelmesebb és kímélőbb megoldás is.

Fogyni, lassítani az öregedést, visszafordítani a csontritkulást – ráadásul csak heti háromszor 20 perc edzéssel? Szinte hihetetlen… Pedig igaz! Amerikában, és Nyugat-Európában is megőrülnek a teljes testet megdolgoztató vibrációs edzésekért. A Manchester United sztárfocistái is így készülnek a meccsekre, és korábban már Béres Alexandra is sikerrel vetette be a vibrációs trénert a Nagy Fogyás c. műsorban.
A belvárosi Vibrocityben található vibrációs tréner a legmodernebb alakformáló eszközök egyike, és az egyetlen, amelyik megfelel a legszigorúbb orvosi előírásoknak is.(MDD certification)
Egy három dimenzióban rezgő padon kell tornázni, amely megmozgatja a szervezet legeldugottabb izmait, azokat is, amelyekről nem is gondolnánk, hogy léteznek, így  semmilyen kardio-géppel vagy aerobikkal nem tudjuk ezeket megfelelőképpen edzeni. Ráadásul 80 százalékkal rövidebb idő alatt és 20 százalékkal hatékonyabban. Ez az új edzésforma tökéletesen beleillik a rohanó – dolgozó nő, elfoglalt üzletember, leterhelt egyetemista mindennapjaiba. 20 perc mozgás kétnaponta bárkinek beleférhet, akár az ebédszünetben is. Pláne, hogy hatalmas edzőfelszerelést sem kell hozzá cipelni, elég egy nadrág, egy póló és egy zokni.

A vibrotréner másodpercenként húsz-hatvan izomösszehúzódást hoz létre. Ez olyan, mintha másodpercenként húsz-hatvan felülést, guggolást, súlyemelést végeznénk. Egyszerre! 20 perc edzés egy másfél órás kőkemény aerobikórának felel meg. Csak míg ott az izomrostok 40 százaléka jön mozgásba, itt legalább 90 %-a. Vagyis kevesebb alkalom is látványosabb eredményt okoz, a megspórolt idő pedig megmarad a szórakozásnak, családnak, relaxációnak. A vibrációs tréning hormonális úton szabályozza az anyagcserét, ezért a fogyás az edzés végén sem áll meg, hanem még hazafelé is tart. Négy hét vibrációs tréning után akár egy ruhamérettel kisebbre lehet szükségünk. A jojó-effektus elmarad, a narancsbőr gyorsan és látványosan csökken, az általános közérzet pedig jelentősen javul. A tréningek során javul az erek rugalmassága, így a kis hajszálerektől is gyógyszer és orvosi kezelés nélkül tudsz megszabadulni.


És itt egy újdonság, amely a nemrég nyílt belvárosi vibrációs szalonban, a Vibrocityben kipróbálható: a 2009-es év tréningtalálmánya, vibrációs kézisúlyzó, amelyekkel játszi könnyedséggel lehet feszes, izmos, kidolgozott karunk! Mire várunk még? www.vibrocity.hu


Hozzászólások

Pin It on Pinterest