… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Milyen fitnesztrendek hódítanak az idén?

Milyen fitnesztrendek hódítanak az idén?

Bár a borongós február közepén nehéz belegondolni, de tény, hogy már csak néhány hónapunk maradt a strandszezonig. A jó munkához pedig idő, és ami még fontosabb, sok edzés kell. A Pilates, Hot Iron és Kizomba frissessége a tavalyi évvel végleg elhervadni látszik, ezért utána jártunk, mit tartogatnak számunkra a 2015-ös fitnesz trendek.

A Zumba nem vész el, csak átalakul! A Zumba Step a lábak és a fenék megerősítésére szolgál, nagyobb terhelést, gyorsabb fogyást ígér, de a forró hangulatot, a latinos mozdulatokat továbbra is megőrzi. Így a tánc és a komoly edzés egy nagyon hatékony egyvelegét adja. Javasolt sportruházat: ez az óra mindenkit megizzaszt, ezért egy páraáteresztő sportpóló kincset ér. Válassz lilát, fuksziát, kéket vagy neont, a lényeg, hogy minél játékosabb és megragadóbb legyél! Pont, mint maga az óra! Tipp: A Premier Outletben egyedülálló módon egy helyen megtalálható a Nike, az Adidas a Puma és a Budmil, így óriási választékból válogathatsz a belvárosi árak töredékéért.

A forradalmasító Pound talán a legizgalmasabb és legkülönlegesebb irányzatok egyike. A Kristen Potenza és Cristinia Peerenboom nevéhez fűződő sportolási módszer két hosszú, színes, dobverőhöz hasonló pálcikával zajló ritmikus, táncos edzésprogramot foglal magában. Tökéletesen megmozgat, viszont közben garantáltan jó a hangulat, és a ritmusérzékedet is fejlesztheted. Javasolt sportruházat: színes és bohém felszerelés, ami tökéletesen illeszkednek a Pound imázsához és az órák hangulatához.

Bár a TRX nem új keletű, de az előrejelzések szerint idén éri majd el népszerűségének csúcspontját, hiszen a saját testsúlyos edzések 2015 legnépszerűbb fitnesz trendjei közé tartoznak. A TRX, amely nemcsak intenzív, sok izmot egyszerre megmozgató, sokoldalú terhelés, de nemtől, kortól és fittségi szinttől függetlenül is mindenki számára élvezetes. Javasolt sportruházat: Annak érdekében, hogy semmi se gátoljon a szabad mozgásban, a sportmelltartó és topp mellé rövidnadrágot válassz! Tipp: A biatorbágyi outlet központban az adidas minden héten „Bolondos keddet tart”, vagyis minden keddi napon más-más termékcsoportot választ ki, és az adott termékekre további 25% kedvezményt ad az outlet árból.

Ha nem csak fogyni szeretnél, de a stresszt is kiadnád magadból, akkor neked találták ki a Piloxingot, ami a pilatest és a bokszot kombinálja. Míg a pilatesben nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai és a légzéstechnika, a boksz minden izomcsoportodat megmozgatja. Egy óra alatt akár 1000 kalóriát is elégethetsz vele! Javasolt öltözet: Fekete szettet ajánlunk ehhez a mozgásformához, hogy úgy érezhesd magad mint egy igazi harcos! Emellett kiemelten fontos, hogy fitnesz cipőben piloxingolj, mert a cipő puha talpa és kiképzése védi a bokádat és a térdedet.

Ha a sportolás mellett egy tavaszi ruhatárfrissítést is tervezel, látogass el a Premier Outletbe március első hétvégéjén. Az outlet központban már hagyománnyá vált tavaszi Vásárlási Maraton során a közel 90 üzlet – stílusosan -, akár 90%-os leárazással kedveskedik a vásárlóknak. Mindemellett azért is érdemes a „maratoni napokat” a vásárlásnak szentelni, mert a vasárnapi zárva tartásról szóló törvény hatálybalépése előtt ez az utolsó hétvége. Sőt, március 8. Nőnap, vagyis a lehető legjobb alkalom arra, hogy a barátnőinkkel vagy a párunkkal szervezzük egy közös programot, és meglepjük magunkat néhány különleges ruhadarabbal.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest