… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Legyen biztonsági hálód – Reikizz.hu

Legyen biztonsági hálód – Reikizz.hu

A reikizz.hu oldal célja, hogy az energiákat értő, a reikivel kézrátétellel kezelni képes, az emberi energiarendszereket valóban ismerő kezelőket képezzen.

A képzéseken a reikivel, tanulással és tapasztalással töltött több mint 20 évnyi tudás megosztása történik. Kevés elmélet, sok gyakorlat. Alapos a tanítás és minden kérdésre lesz válasz.

A reikizz.hu célja, hogy a reikit értsétek, tapasztaljátok, biztonsággal használjátok. Mert a reiki olyan biztonsági hálót adhat, amire nagy szükség van a mindennapokban.

Reikizz.hu – Reiki kezelések

A reiki magasan rezgő, vagyis a végtelenségig tiszta, isteni energiának is nevezett, finomfizikai energia, amelynek kézzelfogható hatásai vannak a fizikai testünk nehézségeire, és a mindennapi érzelmi-szellemi problémáinkra is.

Testi-lelki feltöltődést ad és közben, csökkennek a tüneteink, a betegségek folyamatai enyhülnek, gyakran visszafordulnak.

Mikor, milyen gyakran van szükség reiki kezelésre? Csak akkor, ha úgy érzed, hogy „nincs lelkierőd”, elfáradtál, amikor fáj a testednek vagy a lelkednek.

Szóval, minden nap szükség van rá. Ezért célszerűbb, ha megtanulod hogyan tudsz eredményes reiki kezelő lenni, és segíteni magadon, a családon, a környezeteden.

Reikizz.hu – Reiki tanfolyamok

A valóban jól képzett reiki kezelő (terapeuta) tudja, hogyan kell a reikivel a fizikai és finomfizikai testet, testeket tisztítani, feltölteni, és akár speciális problémákat, fájdalmakat is enyhíteni, gyakran megszüntetni vele.

A reikizz.hu online és offline reiki tanfolyamai kortól, nemtől, vallási hovatartozástól és spirituális világnézettől függetlenül, azt tanítják meg, hogyan lehetsz ilyen jól képzett, gyakorlott, megbízható reiki terapeuta.

A reiki képzések 3 lépcsőből állnak. A kezdő, a haladó és a mester tanfolyam.

A kezdőben a fogalmi és energetikai alapokat, törvényszerűségeket, a reiki tulajdonságait, mellékhatásait, etikáját; valamint az önkezelést tanuljuk.

A haladóban a finomfizikai test kezelését, a csakrák mibenlétét és tisztítás-feltöltését, és más emberek kezelését tanuljuk meg.

A reiki mester tanfolyam pedig leginkább azoknak való, akik tömegesen szeretnének betegekkel foglalkozni, krónikus betegeket, esetleg kórházakban kezelnek majd.

Azonban mindhárom képzés része, az úgynevezett reiki receptek, melyek konkrét megbetegedésekre adnak lépésenként követhető kezelési tervet, ami a korábban máshol végzett ismétlők számára is elképesztően hasznos, a visszajelzések szerint.

Reikizz.hu – Különlegességek

Nagy hangsúlyt fektetünk a képzések gyakorlati oldalára, házifeladatok, tesztek és közös gyakorlások formájában is.

A reikizz.hu célja, hogy magabiztos, önálló reiki kezelőket adjunk a családjuknak és a világnak.

A képzések végeztével is van lehetőség kérdezni, segítséget kérni, akár reiki energia, akár szellemi kérdésről legyen szó. Kérhetsz speciális kezelési tervet, ha elbizonytalanodtál. Senkit nem hagyunk magára. A képzés, a közös munka folytatódhat az oklevél átadása után is. 😊

A mesteri képzés után, a valóban gyakorlott reikiseknek lehetősége van egy végtelenül hatékony stresszoldó módszer megtanulására is.

Legyen egy biztonsági hálód – reikizz.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest