… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Le a súlyfölösleggel, indul a strandszezon

Le a súlyfölösleggel, indul a strandszezon

Itt van újra a nyár, itt van újra a bikini-szezon! Minden hollywoodi sztár lapos hasat, izmos lábakat és kerek feneket akar. Most megmutatjuk, ők hogyan szabadultak meg a plusz kilóktól.

Cameron Diaz, Jennifer Aniston és Gwyneth Paltrow is a „Test” néven híressé vált ex-topmodell, Elle MacPherson receptjét követve karcsúsodott. Elle tisztában van vele, hogy nem könnyű a testedzés: „A testalkatát az ember 80%-ban örökli a génekkel, csak 20% az, amit szabadon formálhat.” Elle a testedzés mellett a zsír- és szénhidrátmentes diétára is esküszik, ennek segítségével nyerte vissza alakját a szülés után Jennifer Lopez és Jessica Alba (28) is. Ketten együtt húsz kilogrammot fogytak, de ennek nagy részét Jennifer adta, mivel Jessica Alba a terhessége alatt is egészségtudatosan táplálkozott. Ehhez minden nap 1 órát edzettek, kombinált gyakorlatokkal.

Fotó: TV2

Eva Longoria (37): -3 kg (158cm, 47kg)
A népszerű Született feleség a testedzést tartja a legfontosabbnak, kedvence a röplabda. Halakat és nyers zöldségeket fogyaszt, karcsú alakjának megőrzése végett!

Scarlett Johansson(28): -6 kg ( 163cm  55kg)
Sporttal hozza formába magát,hiszen az új filmjében az Iron Man 2-ben igazi szupernőt alakít. Emellett salátát eszik natúr sült csirkemellel, csak semmi szénhidrát!„Ha kicsit is odafigyelek arra, mit eszek, rögtön leadok pár kilót”

Reese Witherspoon(36): -3 kg (157cm 51kg)
Mivel a színésznő túlsúlya főleg a lábára ment, ezért futással és kocogással nyerte vissza alakját.

Gwen Stefani(42): -10 kiló (168cm 51kg)
Kardioedzéseket végez, mivel számára a jóga túl unalmas. Szereti az intenzív sportokat, inkább ritkábban, de többet mozog. Így sikerült leadni 10 kilót.

Jennifer Lopez(42): -14 kg (165cm 54kg)
Úszás, kocogás, biciklizés: Jennifer egy amatőr triatlon-verenyző. Emellett még táncol is, ezek segítségével adott le 14 kilót a szülés után.

Lilly Allen (26): -11kg (157cm 54kg)
A rendszeres mozgást nagyon  fontosnak tartja az énekesnő, mivel saját bevallása szerint nem tud szigorú fogyókúrákat tartani, nagyon szeret enni.„Utáltam a régi külsőmet”

Mell B (36) : -7kg (165cm 53kg)
Az énekesnő semmiféle diétát nem kedvel, állandó intenzív mozgással tartja formában magát.
„Amilyen gyorsan feljött a 7kg, olyan gyorsan le is ment”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest