… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Lágylézer terápia a bőrgyógyászatban

Lágylézer terápia a bőrgyógyászatban

 

Sokoldalú hatással rendelkezik.

Napjainkban a lágylézerek egyre komolyabb figyelmet vívnak ki maguknak a bőrgyógyászatban is, hiszen olyan betegségeket is eredményesen kezelnek, amik hosszú évekig keserítették a páciensek életét. A Safe laser által kínált speciális bőrgyógyászati kezelések minden korosztály számára biztonságosan és védőszemüveg használata nélkül elérhetők, és kiváló hatékonyságot mutatnak. (x)

A kezelés menete

A lágylézer terápia könnyedén alkalmazható bőrproblémák kezelésére. Közvetlenül a bőrfelülethez érve, a lézerfényt pontonként alkalmazzák a kezelendő területen. A kezelés időtartama rövid, mindössze 3-5 perc pontonként, és az otthoni környezetben is könnyedén elvégezhető. A safe laser bérlés lehetővé teszi mindenki számára, hogy kihasználja a  lézerfény előnyeit. A lézerfény gyorsítja a bőrbetegségek gyógyulását, beleértve a gyulladást, hiperpigmentációt, melasmát, herpeszt, ekcémat és pikkelysömört. Emellett hatékonyan csillapítja a viszketést és a fájdalmat is.

Safe Laser 150 eszköznek a hatékonysága a bőr és a bőrfelszín közelében lévő problémák kezelésében nyilvánul meg, akár 3 cm mélységig hat. A Safe Laser 500 típus 8 cm mélységig is képes kifejteni pozitív hatását, így kiválóan alkalmazható a különböző mozgásszervi problémák kezelésére. A Safe Laser 1800 a legnagyobb hatótávolságú eszköz, amely akár 10 cm mélyen is pozitív hatást gyakorol a kezelt területre, emellett kezelőfelülete is 5-ször nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké.

Miben segít?

Elősegíti a nehezen gyógyuló sebek, felfekvés, valamint diabétesz okozta végtagfekély gyógyulását. A lézerterápia serkenti a fibroblasztok termelődését, melyek nélkülözhetetlenek a kollagén termeléshez, ez a sérült szövetek gyógyulásának és a régi szövetek megújulásának elengedhetetlen eleme. A lézer csökkenti a vágások, égési sérülések és műtétek utáni túlzott hegszövet képződést, elősegítve a gyorsabb gyógyulást.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest