… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Kókuszolajjal az egészségért!

Kókuszolajjal az egészségért!

A kókusz egy univerzális gyümölcs, mely nemcsak a szépségünkben, de az egészségünk megőrzésében is segít! Sokak csak bőrünkre gyakorolt jótékony hatásáról ismerik, de ezen kívül még rengeteg mindent tartogat számunkra!

Eredményes diétához
Számos ételről azt gondoljuk, hogy egészséges, de ez nem elég, nagyon fontos, hogy hogyan készítjük el! Hiába egészséges egy saláta vagy egy hal, ha olyan zsiradékokban készítjük el, vagy olyan öntetet használunk, amiben káros zsír vagy cukor van. A kókuszzsír könnyen megemészthető, tökéletes a fogyókúrázóknak, a cukor- és gyomorbetegeknek is. Aki teheti használjon főzéshez, sütéshez stabil szerkezetű kókuszolajat!

Candida gomba ellen
Manapság egyre többen szenvednek ettől a betegségtől, sajnos a különböző antibiotikumos kúrák hátulütője lehet az ilyenfajta gombák kialakulása. Ezek kezelésére általában még több gyógyszert kapunk, különböző diétákkal megspékelve. Végre itt egy természetes gyógyszer, mely hamar megszabadít a nemkívánatos betegségtől!

Kisbabákért
Az omega zsírsavak és a kókuszolaj együttesen segítenek, hogy az édesanya teje a legjobbat nyújtsa a gyerekeknek. Gyorsabb fizikai és szellemi fejlődést eredményez, melytől a baba és a mama is boldog és egészséges lesz!

Cukorbetegeknek
A cukorbetegség sok mindenkinek nehezíti meg az életét hazánkban, ezért nagyon fontos, hogy ne csak kezeljük, de előzzük is meg a problémát! Fontos, hogy odafigyeljünk a táplálkozásra és kevés zsírt fogyasszunk! A kókuszolaj használatával nem kell félni a zsíros ételektől, végre felszabadulttá válhatnak az étkezések!

Gyomor, – emésztőrendszeri betegségek kezelésére
A bélproblémák kezelése elsősorban a zsírszegény diétával kezdődik, itt megint a táplálkozáson van a hangsúly! A kókuszolaj itt is megfelelő védelmet tud nyújtani és nem kell lemondania a finom ételekről sem!

Immunrendszer erősítőként
Folyamatos használatával immunrendszeredet is erősítheted, hiszen a teljes védekezőképességünknek jót tesz, emellett segít megelőzni a fertőzések kialakulását is testünkben.

Szív – és érrendszeri megbetegedések megelőzésére
Nagyon fontos ezeknél a betegségeknél, hogy a koleszterinszintünk a megfelelő legyen. A kókuszolaj növeli a jó koleszterint a vérben, míg a rosszét csökkenti. Ezáltal hosszan megőrizhetjük szívünk egészségét!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest