… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Interjú Bánovics Marcsival

Interjú Bánovics Marcsival

Két évig Amerikában éltél és két hónapot töltöttél Indiában. Mennyire tudtad a kint szerzett tapasztalatokat hasznosítani az itthoni munkád során?
Minden hosszabb külföldi tartózkodás, idegen kultúrák megismerése előnyt jelent. Engem ezek a tapasztalatok sokkal erősebbé tettek, jobban viselem az itthoni terheket, problémákat.

Együtt edzel Balázzsal és szerepeltél vele a Mozdulj rá! egyik fellépésén is. Mióta ismeritek egymást és hogyan jött az együttműködés ötlete?
Az Oxygenben jártam Balázs edzéseire, és utána is tartottuk a kapcsolatot. A Mozdulj rá! kapcsán újra megkerestem, mivel tetszett a kezdeményezés.

Szereted a sportban a változatosságot. Mi az a többlet, amit a Balázzsal való edzés hoz számodra?
Az órák stílusa az, ami megfogott. A csoportos edzés hangulata, a pörgős zene és Balázs hozzáállása inspirál, felpörget, és ez megmarad az órák után is. Én jó kondícióban vagyok, de így is átmozgat. Hiába nehéz, végigcsinálod, mert húz magával a lendület.

Mennyiben egyezik a Balázs által közvetített életstílus a Te felfogásaiddal?
A sporttal és az egészséges életmóddal kapcsolatos nézeteink tökéletesen egyeznek. Ezért is támogatom a Mozdulj rá! kezdeményezését. Nálam az egészséges étkezés a megfelelő időben való fogyasztás és a megfelelő mozgás kombinációja.  A mozgás kortól, súlytól függetlenül nagyon fontos, és jó ötletnek tartom, hogy ezek a pörgős csoportos edzések minél több emberhez eljussanak.

Ha szeretnél együtt edzeni Czanik Balázzsal, látogass el minden hétfőn és csütörtökön, 20:00-22:00ig az Aréna Pláza első emeletére a Mozdulj Rá! Ingyen tornára és próbáld ki Balázs edzéseit élőben is!
Molnár Julianna

Hozzászólások

Pin It on Pinterest