… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Így válaszd ki a megfelelő étrend-kiegészítőt!

Így válaszd ki a megfelelő étrend-kiegészítőt!

Sokszor tanácstalanul állunk az étrend-kiegészítők útvesztőjében, mert a túl kevés, vagy olykor túl sok információ közt nehéz eligazodni. Mégis szeretnénk a legjobb, legbiztonságosabb megoldás mellett dönteni akár saját magunkról, akár családunkról van szó. Honnan tudjuk, melyik márkát, és melyik terméket válasszuk? Miért fontos az átláthatóság és a nyomon követhetőség? A Nutrilite™ megmutatja, mi mindenre érdemes figyelni vásárlás előtt! (x)

  1. Ellenőrizd a termék útját!

Ha étrend-kiegészítőt vásárolsz, nagyon fontos szempont, hogy nyomon követhető-e a termék útja a gyártástól kezdve. Az alapvető követelmény ezzel kapcsolatban, hogy három egyszerű kérdésre választ kapjunk: 1. Honnan jött? 2. Mit csináltak vele? 3. Hova küldték el?

Ez elsőre talán egyszerűnek hangzik, de egy globális ellátási láncban az anyagok különböző helyekről érkeznek, és sok szereplőn mennek keresztül, mielőtt eljutnának a késztermékhez. Ha egy átlagos étrend-kiegészítő márkára gondolunk, akkor többnyire nem a cégek gyártják saját termékeiket, így azok szállítási, gyártási és raktározási folyamatokon is keresztülmennek, mielőtt a boltok polcaira kerülnek. Ezért elképzelhető, hogy bizonyos információk elvesznek, például arra vonatkozóan, hol termesztették a növényi összetevőket.

  1. Tudd, honnan származnak az alapanyagok!

Az alapanyagok származási helyének ismertetése sok mindent elárul, nem csak az adott termékről, de a márkáról is, hiszen ez is jelzi, hogy a gyártó mindent megtesz a teljes átláthatóság érdekében. A Nutrilite™ életében a növények kulcsszerepet játszanak, a legtöbbet épp ezért saját organikus farmjain termeszti, takarítja be és dolgozza fel. A négy Nutrilite™ farmon, összesen 2424 hektáron termesztett növények, mint például az áfonya, echinacea, citromfű, valeriána, alfalfa, fehér chia és acerola mindegyike organikus minősítést kapott az amerikai törvények szerint. Ezeken a farmokon nem használnak vegyszereket vagy növényvédő szereket, hanem a természetre bízzák a növények védelmét. Azoknál a növényeknél, amiket nem maguk termelnek, a Nutrilite™ megkeresi a világ legjobb termőhelyeit. Saját, NutriCert™ tanúsítási programja segítségével mind saját, mind a partnerfarmoktól megköveteli a fenntartható gazdálkodási módszerek alkalmazását.

  1. Legyen tiszta, biztonságos, hatásos!

Az étrend-kiegészítők elsődleges célja, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az egészségünkre, épp ezért a minőségellenőrzésre komoly figyelmet kell fordítani!

A Nutrilite™ a már említett 9 lépéses folyamattal biztosítja, hogy minden műveletet felügyelnek, kezdettől a végéig, így mindig tiszta, biztonságos és hatásos termékeket készítenek.

  • Tiszta, mert pontosan nyomon követhető, hogy mi van a termékekben, és mi nincs.
  • Biztonságos, mert a legkorszerűbb berendezések segítségével a legapróbb káros anyagokat is képesek kiszűrni. Minden eredményt, nyersanyagot, készterméket és csomagot tételszámokkal, cikkszámokkal követnek nyomon, melyek alapján minden folyamatot képesek felügyelni.
  • Hatásos, mert minden esetben egységes összetételről beszélhetünk. A kész termék egy nagyon szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, mely magába foglalja a csomagolást, a címkézést, a súlymérést, valamint a számlálást, mielőtt elhagyná a termelőüzemeket.

Azt hiszem, a minőséggel kapcsolatos szemléletünket jól jellemzi a következő gondolat: bízz benne, de ellenőrizd” – mondta Sam Kilgore, a Nutrilite™ a minőségfejlesztései vezetője. „Erős és átfogó minőségügyi rendszereink jelentik a garanciát arra, hogy a minőség már a tervezéstől fogva része a termékeinknek: a beszállítók, az alapanyagok és az összetevők tanúsításától a gyártási folyamaton keresztül a csomagolás ellenőrzéséig mindenre kiterjed. Annak érdekében, hogy megőrizzük az anyagok és a folyamatok stabilitását, szigorú nyomonkövetési és felügyeleti programokat alkalmazunk.” – tette hozzá. Számokban kifejezve ez a következőket jelenti: évente mintegy 500 000 alkalommal végeznek minőségellenőrzést, vagyis percenként körülbelül egy ilyen vizsgálatra kerül sor.

  1. Gondolkodj rendszerben!

A minél hatásosabb eredmény érdekében érdemes úgy megválogatni az étrend-kiegészítőket, hogy azok illeszkedjenek egymáshoz. A Nutrilite™ ezt célzott termékcsomagokkal igyekszik segíteni. Személyre szabott készleteikkel a különböző élethelyzetek, életszakaszok igényeit veszik figyelembe, de immuntámogatásra, vagy akár holisztikus szépségápolásra is kínálnak megoldást.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest