… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Hűsítő fogyókúra – fagyi diéta

Hűsítő fogyókúra – fagyi diéta

Hihetetlen, de igaz, kedvenc nyári nassolnivalónkkal is megszabadulhatunk pár kilótól. A forróságban amúgy sem kívánjuk a nehéz ételeket, így a hideg fagylalt nagyon jól fog esni. A következőkben megtudhatjátok, hogyan is kell alkalmazni ezt a fantasztikus fogyókúrát.

Előkészületek
Mielőtt bárki elkezdené, azt ne egyik napról a másikra tegye, fontos, hogy szervezetünket felkészítsük, a diéta lényege, hogy kizárólag egyfajta ételt eszünk. Az egyoldalú táplálkozás hosszútávon nem egészséges, ezért egy hétnél tovább ne alkalmazzuk. Orvosunkkal mindenképpen konzultáljunk, hogy meddig követhetjük, hiszen mindenki szervezete más.

Milyen eredmények várhatók?
A fogyókúra alkalmával szervezetünk méregtelenít is, hiszen nem terheljük az emésztőrendszerünket zsíros ételekkel, az egy hetes diéta után 1-3 kilótól búcsúzhatunk el. Ez az étrend nem tud megszabadítani sok túlsúlytól, de a nyaralás előtt jól jön, ha a mérleg egy kicsit is kevesebbet mutat mindenféle megerőltetés nélkül.

Hogyan alkalmazzuk?
Egy hétig csak fagyit együnk, lehetőleg csökkentett zsírtartalmút, ami víz vagy gyümölcs alapú, hanyagoljuk a csokoládés, mogyorós ízesítésűeket. Mellette fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt és vizet, ami segít a tisztítókúrában. Arra is figyeljünk, hogy a fagyit önmagában falatozzuk semmi szirup, tölcsér vagy ostya, valamint ne essünk túlzásba és este 6 után már egyáltalán ne étkezzünk.

Fagyi a mindennapokban
A fagylaltot beleépíthetjük a mindennapi táplálkozásunkba is, hiszen rengeteg jótékony hatása van, nőknél napi másfél gombóc, férfiaknál egy gombóc. Tanulmányok bizonyították, hogy a kalcium hiány a szervezetben fokozza a zsírsejteket, ezért, ha pótoljuk súlycsökkenést okoz, továbbá csökkenti az éhségérzetet és a vérnyomást, erősíti a csontokat és az immunrendszert és fellép a rákos elváltozásokkal szemben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest