… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Hihetetlen sikeres lett a Hódi Pamelával közös átalakító program

Hihetetlen sikeres lett a Hódi Pamelával közös átalakító program

Három résztvevő, két hónap és napi szinten kontrollált étkezés, edzés és alakformálás. A Summer Shape és Hódi Pamela közös  átalakító programja minden várakozást felülmúlt és hihetetlen változást hozott a résztvevők életébe. A szervezők végig dokumentálták a változásokat és állításuk szerint a siker abban rejlett, hogy ez a kezdeményes jóval több, mint egy egyszerű fitnesz program.

„Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet megszabadulni a plusz kilóktól, és hogyan lehet formásabbá varázsolni az alakunkat már relatíve rövid idő alatt is”- mesélte az egyik szervező, aki szerint nagyon fontos, hogy a három résztvevőnél nem csak a fogyásra koncentráltak, hanem a fiatalosabb kinézetre és az alakformálásra, ami együtt jár a feszesebb bőrrel is. „Amit viszont sokan elfelejtenek, hogy a fogyás és az alakformálás az asztalnál kezdődik – a megfelelő étrend nélkül nehéz változást elérni, ezért összeállítottunk egy személyre szabott étkezést, ami végig segítette a résztvevőket az alakformálásban.

A program során, a résztvevő hölgyek sokkal energikusabbá váltak– ehhez felhasználtunk egy detox programot, valamint egy ezt elősegítő masszázs sorozatot. Egy komplett testkezelési programot is beiktatunk ebbe a két hónapba, amely során hidegterápiával segítettük a kalóriaégetést, miközben a bőr is megfiatalodott és a narancsbőr is eltűnt.”

Fontos, hogy igazán akarjuk a változást!
Sokan nagyon lelkesen vetik bele magukat a különféle kezelésekbe, kúrákba vagy éppen sanyarú fogyókúrákba. Azt azonban kevesen tudják, hogy sokkal könnyebben elérhetjük a célt és a kívánt álomalakot, ha egyszerre figyelünk oda az étkezésre, a mozgásra és a testzsírszázalék csökkentésére is. „Adott volt a napi étkezésük, minden héten centivel mértük és ellenőriztük a változást. Az első héttől kezdve mindenki nagyon szépen fogyott, feszesedett, nőtt az energiaszintjük az elmúlt három hétben pedig pluszban segítségükre volt még a my.collagen ital, amely az egyik legmagasabb szintű halkollagént tartalmazza, hyaluron savval és homoktövissel. Ezzel a programmal bebizonyítottuk, hogy 60 nap is elég a teljes életmód váltáshoz.”
Az egyik legnagyobb átalakulást elérő, Lara büszkén mesélt arról, hogy számára teljes megújulást hozott a program. „ Majdnem 10 kg-t fogytam, a kedvencem a program elején az Easy Detox méregtelenítő kúra volt, illetve, hogy nem egyedül kellett végig mennem az úton, hanem hárman fogtunk neki és motiváltuk egymást illetve, hogy rengeteg segítséget kaptunk. Úgy érzem a programmal olyan kapuk nyíltak ki előttem, mint soha. Újra hordhatok bikinit, és nem szégyellem a testem, egészségesebben táplálkozom, rászoktam a rendszeres testmozgásra. Ez a program segített végre abban, hogy ne csak  (víz) kilókat veszítsek, hanem ezt valóban zsírból, egészséges formában tegyem. Az InfraShape-el nagyon élvezetesek voltak az edzések, most, hogy a programnak vége, továbbra is fogok járni edzeni, mert az InfraShape a my.collagen itallal kombinálva csak úgy olvasztja le a narancsbőrt rólam. Nyárra bomba nő lesz belőlem!”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest