… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Expressz gyógyul Sylvi és Balázs

Expressz gyógyul Sylvi és Balázs

Rekordidő alatt gyógyuló sebek, sérülések, kevesebb fájdalom és hatékonyabb kezelés… Dzsudzsák Balázs, a világhírű magyar focista kulcscsont törése után került a speciális intézményt vezető Dr. Magyar Mátyás szakértő kezei közé.

„Nem kell részleteznem, hogy egy sportoló életében milyen fontos, hogy az adott sérülés a lehető legrövidebb idő alatt gyógyuljon meg – kezdte Balázs. – Engem az itthon úttörőnek számító ion-indukciós terápiával kezeltek, mellé kaptam lökéshullám-terápiát, gyógy-masszázst és gyógytornát. A gyógyulás hagyományos kezelésekkel talán hosszú hónapokat vett volna igénybe. Ehhez képest én a sérüléstől számított negyedik héten már játékra jelentkeztem” – summázta a focista.

Fotók: Just Creative

Bódi Sylvi egy jégtáncos tévés műsor kapcsán történt sebesülés okán került először a Fájdalom Ambulanciára. „A legkülönfélébb izom-húzódásos sérülésektől kezdve egészen a bordatörésig sikerült szinte mindent „beszereznem”, ami csak előfordulhat egy emberi testtel. Az ambulancián szinte pillanatok alatt rendbe tettek. Lenyűgöző az a hozzáértés és lelkesedés, amellyel a páciensek felé fordulnak. A Balázs által említett ion-indukciós és lökéshullám terápiát nálam is bevetették. Ha jól tudom, ezt a kezelési módot versenylovakon alkalmazták először, s mivel náluk is rendkívül jól működött, kifejlesztették az embereken alkalmazható verzióját is” – magyarázta a modell.

„Igazi ortopédiai sikersztorik születnek nálunk, hisz olyan eszközpark és gárda áll rendelkezésre, amely Magyarországon egyedülálló” – büszkélkedett Dr. Magyar Mátyás, aki korábbi, balesetei sebészeti tapasztalataiból kiindulva pontosan tudta, hogy mit és hogyan kell újítani a sérülések kezelését illetően. „Sok esetben nem csak a gyógyulási folyamat rövidíthető meg, de elkerülhető akár az operáció is” – tette hozzá Magyar doktor.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest