… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Dr. Young csodamódszerével méregtelenítenek a sztárok

Dr. Young csodamódszerével méregtelenítenek a sztárok

Ismét hazánkba látogatott a neves sejtbiológus Dr. Robert Young. A világszerte elismert táplálkozáskutató lúgosító módszerének számos külföldi sztár mellett több magyar híresség is lelkes követője lett, akik közül Szabó Győző és Zoltán Erika személyesen is találkozhatott a tudóssal.

Arnold Schwarzenegger, Pierce Brosnan, Kirstie Alley, hogy csak néhány nevet említsünk a külföldi sztárok népes táborából, akik rájöttek, az egészséges életmód kulcsa a lúgosítás. Dr. Robert Young táplálkozás-szakértő, több mint 25 éve kutat a helyes életmód témakörében. Vizsgálatai során rájött, mennyire fontos a test pH-egyensúlyának fenntartása. Az általa megalkotott kúra abban segít, hogy a lúgosítás módszerével helyreállítsuk testünk egészséges egyensúlyát, és megelőzzük a kialakuló káros, savas folyamatokat. Ezáltal elősegítve az egészség és fittség megőrzését, továbbá a fogyást.

Szabó Győző életében is jelentős változást hozott Dr. Young módszere. „A Valami Amerika második részének forgatása alatt ismerkedtem meg a lúgosítás jótékony hatásaival. Nagyon sokat segített abban az időben a kúra, nem is tudom, hogy enélkül hogy bírtam volna a 10-12 órás forgatási napokat. Olyannyira függő lettem, hogy ha elfogyott a készítmény, rögtön hívtam a „dealeremet” egy újabb adagért.” – mesélte viccelődve Győző, aki nagyon örül annak, hogy mostantól már a hagyományos kiskereskedelemben is hozzájuthat a hazánkban gyártott csodaszerhez.
Zoltán Erika számára szintén rendkívül fontos, hogy rohanó életmódja mellett mindig kirobbanó formában legyen. „Bizony 40 év fölött nem ritka, ha itt-ott fáj. Ilyenkor az ember már tudatosabban odafigyel magára. Én kétszer is végigcsináltam a lúgosító kúrát. A zöld színű italt a családom viccesen csak mocsári lének hívta. Amellett, hogy nagyon büszke voltam magamra, amiért, napi 3-4 liter folyadékot megittam, rendkívül jól éreztem magam. Kevesebb alvással, sokkal több energiám volt, mint korábban. Kirobbanó formába kerültem, ezért nem is kérdés számomra, hogy a hűvösebb idő beköszöntével egy újabb kúrába kezdjek.” – árulta el lelkesen Zoltán Erika.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest