… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Czanik Balázs készítette fel a csinos lányokat

Czanik Balázs készítette fel a csinos lányokat

Czanik Balázs edzést tartott a Queen of Hungary Magyarország Királynője szépségverseny jelöltjeinek, és bár csupa mosolygós arc hagyta el az edzőtermet, kíváncsiak voltunk, hogyan sikerült a mozgásóra Balázs szerint?

A szépségverseny jelöltjeit edzetted a napokban. Milyen élménnyel tértél haza, illetve szerinted mit szóltak a lányok az edzésedhez?
Nagyon jó hangulatban telt, mindenki számára egy intenzív, átmozgató délutánt jelentett. Szerintem tetszett a lányoknak, és senki nem dobta be a törölközőt! Az edzés első percekben már jól látszott, hogy kik azok, akik korábban is sportoltak, éppen ezért magam mellé állítottam egy lányt a Felnőttek, és egy asszonyt az Anyukák korcsoportból, később egy harmadik lány is csatlakozott az edzői munkához.

Hogyan tudtad megoldani azt, hogy a lányok különböző fittségi szinten vannak?
A bonyolultabb koreográfiákat most kihagytam, inkább egyszerűbb gyakorlatokat választottam ki, azokat azonban magasabb ismétlésszámmal végeztük. Így mindenki megkapta azt a megfelelő mozgást, amellyel egy lépéssel közelebb került a sportos kinézethez. Lehet, néhányuknak izomláza lesz, de ilyenkor rá kell edzeni.

Milyen edzést találtál ki a nekik?
Tettünk bele a stílusomból, a Capoeira Aerobikból néhány elemet, és a végén a Hardcore alakformáló gyakorlatokból is végeztünk jó párat.

Korábban úgy nyilatkoztál, hogy egy szépségverseny zsűritagjaként számodra elsődleges szempont az, hogy a lányok sportosak, kicsit izmosak legyenek. Most, hogy találkoztál velük, változott a véleményed?
Megvallom igen, ugyanis van egy-két olyan lány, aki valódi topmodell alkat, és a szépsége, a kisugárzása magával ragadó. Van néhány titkos jelöltem, sőt a Mini kategóriában már megvan a favoritom, bár mindenképpen sokat számít az, hogy a döntőn milyen formában lesznek, hogyan tudnak a teljesíteni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest