… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Amiért a sólámpa egészséges!

Amiért a sólámpa egészséges!

Lecserélnénk világításunkat otthonunkban? Szeretjük a világító dekorációkat? Amiért érdemes a sólámpát választani! Nem csak dekoratív, de még egészséges is!

solampa

Így tehetünk egészségünkért sólámpával!

Azok számára, akik allergiában szenvednek, biztosan ismert a sólámpa jótékony hatása. De nem csak nekik ajánlott. A sólámpa eleve más fényt bocsát ki, mint a normál lámpák, és ennek a különleges fénynek a hatására hangulatunk is megváltozik. És, ha hangulatunk megváltozik pozitív irányba, akkor szinte bármire képesek lehetünk. Amikor a lélek megnyugvást talál, testünk is regenerálódik, hatékonyabban működnek az életfunkciók. A só nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése szempontjából. Mennyit viszünk be belőle naponta szervezetünkbe? Maximum 5 gramm sóbevitel ajánlott naponta, vagy még ennél is kevesebb. A sóról köztudott, hogy rontja a szív és érrendszeri funkciókat, emeli a koleszterinszintet.

Mégis szükségünk van rá, hogy egészségesek maradjunk.

Az azonban nem mindegy, hogyan visszük be a sót szervezetünkbe. A tiszta só, mint például a Himalája só egészséges kis mennyiségben, mert akár migrén esetén is alkalmazható. Csak a mennyiségtől és só minőségétől függ, hogy pozitív vagy negatív hatást gyakorol-e ránk.

Gondoltuk volna, hogy a sólámpa tökéletes egészség megőrző?

Reuma, allergia, migrénes fejfájás, légzőszervi megbetegedések, tüdőbetegségek esetén kifejezetten ajánlott a sólámpa használata.

Miért egészséges a sólámpa?

A sólámpa ionizációs hatású, ami a levegőben jelentkezik. Így megszűri az elektronikus szennyeződéseket, amit mi belélegzünk nap, mint nap. Ezen túlmenően a sólámpa fel is melegszik, aminek hatására a a só negatív töltésű ionjai felszabadulnak, semlegesítik a levegőben található szennyeződéseket. Ezzel egyidejűleg a színnek is nagy jelentősége van, mivel a sókristályok különleges fényt adnak, melegségérzetet kölcsönöznek. A narancsos szín kifejezetten jó hatást gyakorol hangulatunkra, kedélyjavító, nyugtató. Aki pedig nyugodt, koncentrálni is jobban tud.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest