… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség A meggy kitűnő betegség megelőző gyümölcs

A meggy kitűnő betegség megelőző gyümölcs

Itt a nyár, jön a gyümölcsök ideje, a meggy jótékony hatása már régóta ismert. Tele van antioxidánsokkal és vitaminokkal. Fogyasszunk minél többet belőle!

Vértisztító
Nagyon kedvezően hat a vérre, ezáltal  javítja a belső szervek munkáit, így a veséjét, májét. Emellett csökkenti a szívproblémákat. Megtisztítja az ereket és helyre állítja a szívverést. Nemcsak a betegségek kezelésében, de megelőzésében is segít. Napi meggylé fogyasztása egészségeseknek és betegeknek egyaránt ajánlott!

Emésztést segítő
A megy gazdag az A és B vitaminokban, ezáltal segíti az emésztőrendszer működését. Felgyorsítja az anyagcserét és kitisztítja a gyomrot. Amennyiben székrekedéstől szenvednétek, egyetek vagy igyatok egy kicsit belőle és máris megszűnt a probléma.

Húgyúti fertőzések
Ez a gyümölcs nemcsak a beleket, de a húgyutakat is tisztítja, remek vízhajtó. Felfázások vagy gyulladások kezelésére is alkalmas.

Légúti fertőzések
A gyulladásos panaszok szájban, torokban nagyon kellemetlenek tudnak lenni és sokszor nehéz az orvoslásuk is. Akinek nem váltak be a gyógyszerek, azok próbálkozzanak a csodatévő meggyel!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest