… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség 4 látványos fogyasztó wellness kezelés

4 látványos fogyasztó wellness kezelés

Ha látványos fogyást szeretnél gyorsan elérni, próbáld ki az aromaterápiás testtekercskezelést, vagy az ultrahangos zsírlebontást.  Összegyűjtöttük a leghatásosabb, modern zsírégető kezeléseket, melyek fájdalom, vagy koplalás nélkül segítik a célzott alakformálást!

Ha az állandó diéta, és mozgás ellenére sem tapasztalsz eredményt a fogyókúrában, ezeket a nagyszerű zsírégető kezeléseket neked találták ki! Van, aki a lábából, mások a hasukból, vagy a fenekükből szeretnének fogyni, de legtöbbször a diéta során, az ember lánya nem onnan égeti a zsírt, ahonnan szerette volna. A mai modern kezelések lehetővé teszik, hogy célzottan alakítsuk testtájainkat, fájdalmas beavatkozások, gyógyszerek, vagy folyamatos koplalás nélkül.

Testtekercs kezelés
A body-wrapping, vagyis test tekercskezelés módszere az USA-ból származik, a kezelés során a testet egy magas hatóanyagú zsírégető krémmel kenik be, majd környezetbarát fóliával tekerik be úgy nevezett kompressziós technikával. Az egyenletes nyomás, és az aromaterápiával együtt látványos kerületcsökkenést eredményez a betekert testrészen, ezen kívül a narancsbőr ellen is kiválóan alkalmazható.  Az eljárás szauna hatást eredményez, a szervezet a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer.

Kavitációs zsírlebontás
A kavitációs zsírlebontással hasonló eredményt lehet elérni, mint az orvosi zsírleszívással, csak műtéti beavatkozás nélkül. A módszer lényege, hogy ultrahang segítségével a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontják. Az alacsony frekvenciájú ultrahang első lépésként szétrombolja a zsírréteget, majd rezgésbe hozza a zsírsejteket.  A zsírsejtek az ultrahangos hullámok hatására megsemmisülnek, a szétrobbant zsírsejtek a véráramon keresztül bekerülnek a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből. Jelentősen csökkenti a narancsbőrt, serkenti a kollagén termelődést, feszesítő hatással van a bőrre. A kezelések hetente ismételhetők. A megfelelő frekvencia kiválasztásával a károsodás kizárólag a zsírszövetekre korlátozódik.

Vacustyler
Ez a módszer kifejezetten hatékony, ha narancsbőrről van szó, de az alakformálás is segíti. A kezelés során egy derékig érő gépezetbe kell befeküdni, a készülék szívó-nyomó technika segítségével fejti ki hatását, tehát az atmoszferikus nyomás a vákuumot váltogatva hat alsó végtagjainkra. A vákuum során az erek kitágulnak, nyomás hatására összehúzodnak, a szövetek így könnyebben megszabadulnak a salakanyagoktól, így sima, feszes bőrt, és kerületcsökkenést eredményez a felső combon, a hason és a fenék területeken.

Hiperminceur- a leghatékonyabb kombinált kezelés
Ez a kombinált módszer a mai legjobb, modern fogyasztási technikákat ötvözi, kiválóan alkalmazható a fogyókúra során, és a narancsbőr eltávolításában. Egy 1 hónapos kúra során akár 5 kilótól is megszabadulhatsz. A kezelés három szakaszból áll, először ultrahangos, algás, méregtelenítő kezelést, valamint nyirokmasszázst végeznek. Ezáltal a zsírszövetek fellazulnak, a szervezetben lerakódott méreganyagok kiürülnek. Ezután egy mechanikus kezeléssel összetörik a fellazított zsírszövetet, mely így a nyirokrendszeren keresztül távozik. Végül az elért eredményt stabilizálják, a bőrt pedig feszesítik izomstimulátorral, és nyirokmasszázzsal.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest