… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség 2012 legjobb sminktrendjei

2012 legjobb sminktrendjei

Az új évadban is reneszánszukat élik a visszafogottabb, fénylő hatású sminkek. Összegyűjtöttük a 2012-es tavaszi sminktrendek legjobb trükkjeit és megoldásait a kifutókról.

Természetes hatású arcpír
A természetes üdeséget könnyedén elérheted mesterségesen is. Kombináld a barack és a rózsaszín árnyalatú arcpirosítót, és tegyél belőle az arcodon lévő almácskákra. Ez az apró trükk visszafogott, ugyanakkor üde ragyogást kölcsönöz az arcnak.

YSL Voile de Blush  krémes arcpirosító: A vízben oldódó pigmentjeinek köszönhetően a Voile de Blush finoman színezi az arcot, így természetes és üde hatást eredményez. A pirosító magas koncentrátumban tartalmaz vizet, ezáltal nagyon egyszerű a használata, és természetes ragyogást varázsol az arcra. A hosszan tartó hatás garantált. (limitált kiadás, 9.900 Ft)

Bronzos szemek, nude ajkak
Ez a megjelenés népszerű trendnek számít 2012-ben a kifutókon. A föld tónusú fémes árnyalatokkal ugyanolyan drámai hatást érhetsz el, mint sötét cicaszemekkel. Vigyél fel egy bronzos árnyalatú szemhéjpúdert a felső szemhéjadra, és a szem alatti részre, majd használj fekete szempillaspirált. Az ajkaidra tegyél krémes, matt hatású rúzst, vagy szájfényt. Így igazán természetes ugyanakkor feltűnő külsőt kapsz.

Giorgio Armani a természetes rostokat finom, fémes csillogással gazdagítja, így viszi át az egyszerűséget egy futurisztikus világba. Szemhéjpaletta: 1.beige; 2.Fémes szövésű; 3. Réz pigmentek; 4.  kristály barna színekben. Fémes csillogású szemceruza, amely krémes és lágy textúrájú. Pontos mint egy ceruza és intenzív , mint egy tus. Megvásárolható a Giorgio Armani standon a Mammut II. Douglas parfümériában 2012 februártól!

Vörös ajkak minimál körítéssel
Bár a vörös rúzs nem éppen a visszafogott kategóriát erősíti, megfelelő körítéssel csábító, megdöbbentő, és magabiztos külsőt kölcsönöz. A lényeg, hogy minden másból visszafogottabb színeket használj, olyanokat, amik teljesen megfelelnek a bőröd árnyalatainak.

Egy kis rásegítés: epres ajakbalzsam, hidratál és fényt ad az ajkaidnak, a gyümölcs édes ízével. Puha, érzéki és imádnivaló. Born Lippy Strawberry, netbodyshop.hu

Egy igazi újdonság a márka rajongóinak: Gyönyörű piros szájfény, Thomas Sabo

Napsütötte barna bőr
A barna bőr ismét divatba jön, és bár természetes barnaságnál nincs szebb, néhány egyszerű trükkel mesterségesen is kölcsönözhetsz egy kis színt az arcodnak. Manapság számos jó minőségű bronzosítóval találkozik az ember, de ne vidd túlzásba, olyat válassz, ami maximum egy árnyalattal sötétebb a természetes arcszínednél.

Fényes tekintet
Ez a trend Balenciaga-nál és Lanvinnál is népszerű volt. Vigyél fel egy világos árnyalatú szemhéjpúdert a felső szemhéjadra, majd tedd ragyogóbbá némi fénnyel. Ez lehet akár egy világos, fényes hidratálókrém is. Az eredmény futurisztikus, sikkes, és egy kicsit provokatív.

Csillám
A csillám 2012-ben reneszánszát éli, az idei bulik kihagyhatatlan kellékei. Válassz egy olyan árnyalatot, ami hasonlít a kedvenc szemhéjpúdered színéhez és passzol a sminked többi részéhez. Tegyél belőle a szemhéjadra, ha a csillám harmonizál a smink többi részével, nem néz ki túl feltűnően, inkább laza csillogást ad a tekintetednek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest