… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hátizsákban elférő szépségkütyük a FOREO-tól

Hátizsákban elférő szépségkütyük a FOREO-tól

Hivatalosan is beköszöntött a fesztiválszezon! A FOREO tippjeivel megtudhatod, hogy maradhat ragyogó a bőröd egy poros nappali koncert, vagy egy sárban áttáncolt éjszaka után is!

Vibrál a levegő, fesztiváltól fesztiválig számoljuk a napokat, új barátságokat kötünk, új szerelmek szövődnek. Szóval tagadhatatlanul itt a fesztiválok ideje: a Balaton Sound, a Sziget és sok más szuper buli közeledik, ahol ott akarunk lenni és szimplán jól akarjuk érezni magunkat. Szerencsére a FOREO összeállított egy kis túlélési útmutatót azoknak a party-arcoknak, akik még a legjobb bulik alatt sem hajlandóak lemondani a sugárzó bőrről és a ragyogó mosolyról.

Forróság van, por van és átjár minket a szabadság mámorító érzése, amikor megfeledkezhetünk a kötöttségekről. Azonban az arcápolás ilyenkor is fontos, ha tündökölni akarunk: a LUNA mini 2 egy olyan arctisztító készülék, ami kiváló tisztítási élményt nyújt, okos és praktikus dizájnba csomagolva. A T-Sonic ™ tisztító rendszer apró pulzálások segítségével megtisztítja a bőrt, eltávolítva a szennyeződések és a sminkmaradványok 99,5% -át. Az elhalt hámsejteknek is búcsút inthetünk, így könnyebben szívódnak fel a bőrápoló készítmények. A FOREO arctisztítója csökkenti a látható pórusokat, így finomabbá válik bőrünk textúrája. A LUNA mini 2 kompakt formája miatt minden nesszeszerbe/hátizsákba befér, mégis hatékony eszköz a fesztiválok ideje alatt, hiszen 1-1 perces reggeli és esti használattal rendben tarthatjuk igénybevett bőrünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fesztiválon is fontos az egyedi stílus, miért ne lehetne akár a fogkefénk is az?! Az ISSA play szónikus fogkefe játékos design-ja ötvözi a stílust és a funkcionalitást, egy elemmel működtethető készülékben. Az ottalvós partykon kifejezetten ideális, mivel ultra-higiénikus szilikonból készül, így még a legextrémebb fesztivál-körülmények között is elérhető vele a maximális szájhigiénia, baktériumok nélkül. A puha és rugalmas szilikonos sörték kíméletlenek a lerakódásokkal szemben, de gyengédek az ínyhez, így biztosítva a ragyogó party-mosolyt.

 

A LUNA mini 2 kapható és az ISSA play megvásárolható a Douglas Parfümériákban és webáruházban.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest