… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Boldog Valentin-napot!

Boldog Valentin-napot!

A Bourjois legújabb rúzsszenzációja, a Valentin-napon debütáló Rouge Fabuleux, amelynek rúzskollekciója az ünnephez illő, varázslatos és szuper krémes és tartós árnyalatokat kínál!

Egyszer volt hol nem volt, egyszer csak igény támadt egy olyan krémes formulájú, szatén hatású rúzsra, ami a három legfontosabb kívánalmat egyesíti magában: mesés szín, mesés kényelem és mesés viselet. A Bourjois megvalósította ezt az álmot, így született a Rouge Fabuleux rúzskollekció. Higgy a varázslatban!

Mesés szín. A magas koncentrációjú pigmenteknek köszönhetően a Rouge Fabuleux különböző árnyalatokat felvonultató kollekciójának minden egyes darabja elképesztően intenzív és ragyogó színekkel rendelkezik. A bézses-barnás árnyalatoktól a pink nude tónusokon át a ragyogó pink és piros színekig a teljes spektrumot lefedi. Itthon egy szűkebb kollekció lesz elérhető, 8 csodálatos árnyalattal, érdemes mindet összegyűjteni!
Mesés kényelem. A Rouge Fabuleux rúzsok marula olaj tartalma hidratálja és kondícionálja az ajkakat. Ráadásul, kivételesen könnyű textúrája krémes és komfortos, szinte fel se tűnik majd, hogy rúzst viselsz.
Mesés viselet. A harmadik kívánság a rúzs tartósságára irányul, és a Rouge Fabuleux ebben is csodásan teljesít. A mellett, hogy akár 10 órán át fennmarad, szatén hatását és formuláját is őrzi.
Mi mást kívánhatnánk még? Szín, kényelem és viselet tekintetében az ajkak minden vágya teljesül a Bourjois új Rouge Fabuleux rúzsaival. Nincs más hátra, csak hogy boldogan éljünk, amíg…

Hozzászólások

Pin It on Pinterest