… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Avokádós-mangós ráksaláta

Avokádós-mangós ráksaláta

Kiváló saláta lehet nyári beszélgetések, borozgatások alkalmával… Friss, fogyókúrás és még laktató is!

Hozzávalók: (2 főre)
1 db sötétzöld avokádó
1 db illatos mangó
friss saláta
6 db garnéla rák
olívaolaj
pár csepp lime lé
tengeri só

Elkészítés: megmossuk a gyümölcsöket, majd az avokádót meghámozzuk, félbevágjuk és kiszedjük a magját. A mangót is meghámozzuk, felszeleteljük (ahogy tálalni szeretnénk). Ezután következik a garnéla, amit szintén megtisztítunk, utána pedig olajon szépen megpirítjuk! A salátát és a trópusi gyümölcsöket egy tálban kicsit összerázzuk, lime-mal, olívaolajjal és egy kis tengeri sóval ízesítjük. Tányérra tesszük a salátát, majd ráhelyezünk 2-3 garnélarákot. Ízlés szerint kenyérrel tálaljuk!

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest