… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Bőrápolás a legfelsőbb szinteken

Bőrápolás a legfelsőbb szinteken

Mindegy, hogy tél van vagy nyár, hideg vagy meleg, bőrünk annyira sok megpróbáltatásnak van kitéve, hogy szüksége van a mindennapos ápolásra. A legjobb amit tehetünk magunkkal, hogy ebben is következetesek vagyunk és nem csupán a pillanatnyi hidratálást tartjuk szem előtt, hanem gondolunk a jövőre is, így olyan kozmetikai termékeket használunk, amelyek hosszú távon járulnak hozzá bőrünk szépségének és egészségének megőrzéséhez.

IMG_8351Ahhoz, hogy az évek múlása minél kevésbé látszódjon bőrünkön, nem elég a hidratáltságáról gondoskodnunk, különböző tápanyagokat is segítségül kell hívjunk, hiszen ezek tartják fent az egyensúlyt. A hangzatos nevű és szinte már természetellenesen illatos termékek hidratálják ugyan a bőrt, de a legtöbb esetben nem táplálják.

IMG_8346

IMG_8343

A natúr kozmetikumokban található olajok és vajak általában organikus gazdálkodásból származnak, így olyan tápanyagokat és vitaminokat tartalmaznak, amelyek amellett, hogy hidratálják a bőrt, késleltetik annak öregedését. Illetve ez így nem is teljesen pontos, hiszen nem ezek késleltetik, hanem a bőrünket érő környezeti megpróbáltatások, a dohányzás, szolárium valamint az alacsony hatóanyag tartalmú készítmények használata összességében felgyorsítja az öregedést.

IMG_8364

IMG_8339A Natics Natural Care arckrémek, arclemosók, testápolók és szappanok természetesen ápoló és tápláló összetevőket tartalmaznak.
Natúr arc- és testápolóikban található növényi olajok és vajak hidegen sajtoltak, az arclemosók és tusfürdők természetes hatóanyagokkal és növényi eredetű tenzidekkel kíméletes módon ápolnak már a tisztítás alatt. Ápoló kozmetikumaik a bőrt annak igényének megfelelő olajokkal, hatóanyagokkal és vitaminokkal táplálják. A termékcsaládok nem tartalmaznak kőolaj-származékokat, állagjavítókat, parabeneket, mesterséges színezékeket és parfümöket, valamint kémiai stabilizátorokat.

IMG_8323

Pin It on Pinterest