… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Banán fagyi házilag, csupán két összetevőből

Banán fagyi házilag, csupán két összetevőből

Vitathatatlanul itt a nyár! Száz ágra süt a nap, és itt Budakeszin jelenleg 33 fok meleg van. Én az év minden napján szívesen fogyasztok fagyit, ugyanis imádom, de azért mégiscsak ebben az időben esik a legjobban. Ezzel a szuper recepttel pedig otthon is könnyen elkészítheted a banános édességet!

Nincs szükség se tejre, se tejszínre, de még tojásra és cukorra se! Mindössze banánra és mogyoróvajra. No meg egy erős mixerre!

Elkészítés: A banánokat pucoljuk meg, vágjuk fel karikákra, majd tegyük a mélyhűtőbe nagyjából két órára. Amikor teljesen megfagytak, helyezzük a mixerbe. Addig kell mixelni a banánt amíg el nem éri a fagylalt állagot. Amikor már lágy és krémes, tegyünk hozzá mogyoróvajat ízlés szerint. Végül keverjük össze még egyszer a mixerrel.

Pin It on Pinterest