… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Angellica+4, Gregor Bernadett ajánlásával

Angellica+4, Gregor Bernadett ajánlásával

Az Angellica+4 egy kivételes táplálék-kiegészítő, mely 5 varázslatos gyógynövény erejét kombinálva, olyan eredményeket garantál, amely minden diétázó ember álma. Kiüti a nyeregből az összes olyan okot, amely általában a fogyókúrák sikertelenségét okozza.
A túlsúly elleni fárasztó és élhetetlen harc, mától szelíd sétagalopp. Az Angellica+4 forradalmi alapanyag párosítása és egyedülálló sokoldalúsága garantálja a tudatos súlycsökkentés eredményességét. Nincs még egy olyan természetes hatóanyag kombináció, amely ilyen széles spektrumban biztosítani tudná a fogyni vágyó igényeit, minden felmerülő problémájára megoldást kínálva mellékhatások nélkül.fotó 1

Mitől olyan jó az Angellica +4?
– Az egészséges életmód részeként hozzájárul a normál glükóz, koleszterin és szerumlipid szint fenntartásához.
– Fogyókúrás program során támogatja az alacsonyabb energiabevitelt, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához és az édes íz utáni vágy csökkentéséhez.
– Támogatja a súlycsökkentést, teltségérzetet okoz, ezáltal mérsékli az energiabevitelt, segíti az emésztést.
– Támogatja a testsúlycsökkentő folyamatokat, a lipidek és szénhidrátok anyagcseréjét, a zsírok lebomlását.- Antioxidáns hatású, hozzájárul a sejtek és szövetek oxidatív károsodás elleni védelméhez.

fotó 2

Anyagcsere élénkítő hatása van, növeli az energia szintet, az egész napos teljesítményt javítja, megszünteti a diéta okozta fáradtságot. Hozzájárul a méreganyagok eltávolításához, ezáltal elősegíti a vér tisztulását. Hatékonyan segít a túlsúly elleni küzdelemben, majd segít a normális testsúly fenntartásában.

banner2

Mellékhatásokkal kell számolni?
„Nem kell. Az ANGELLICA+4, a legjobb minőségű gyógynövények egyedülálló kombinációja, szedése teljesen biztonságos. Az ANGELLICA+4 Magyarországon az OGYEI álltal bevizsgált, és engedélyezetten forgalomba hozott kitűnő fogyasztószer.”

Pin It on Pinterest