… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Látványos zsírbontó kezelést próbáltam ki! Büszke vagyok az eredményre

Látványos zsírbontó kezelést próbáltam ki! Büszke vagyok az eredményre

Azt gondolom, minden nő elégedetlen valamelyik testrészével. Valaki vékonyabb combokat szeretne, míg más a fenekét szeretné formásabbá varázsolni, legtöbben pedig talán a hasi zsírpárnáktól szeretnének megszabadulni. Így voltam ezzel én is, amikor ellátogattam a Laser& Body Esztétikai Központba. A múltkor már olvashattatok a tulajdonossal, Vajk-Forgó Zsanettel egy interjút, amiben mesélt a ma ismert egyik leghatékonyabb zsírbontó kezelésről, a ShapInPulse-ról! De most volt szerencsém az elmúlt három hónapban a saját testemen, egészen pontosan a hasamon megtapasztalni mit is tud ez a kezelés pontosan.

A gyönyörű és elegáns budai szalonban Hajni fogadott, akinek kedvessége, mosolya és szakmai tudása azt gondolom mindenkit lenyűgöz majd. Bevallom kicsit mégis féltem, hogy vajon mit fogok érezni a kezelés közben, vajon lesz-e bármilyen utóérzet, vajon tényleg olyan hatékony, mint ahogy a weblapjukon számtalan híresség már elmondta!?
Nos, az első kezelés közben érkeztek is a válaszok. A ShapInPulse, egy prémium kategóriás orvos-esztétikai vonalat erősítő berendezés, ami célzott hatással működik a lokális zsírlerakódások ellen, vagyis pontosan ott hat, ahol a legnagyobb szükségünk van rá. Magyarország egyébként Anglia mellett éllovas a hasi elhízásban, így aki hajlamos rá, az nem árt ha még időben elkezd vele foglalkozni, hogy egyrészt esztétikailag ne zavarjon minket felvenni egy szűkebb felsőt vagy ruhát, másrészt pedig még a későbbi egészségügyi problémáktól is megkímélhetjük magunkat!

Hogyan működik a ShapInPluse zsírbontás?
Tudományos kísérletek, illetve tanulmányok kimutatták, hogy a bőr alatti zsírszövet hőmérséklet emelkedése 42 fokról 47 fokra egy lokalizált területen lipolízis folyamatot indít el, ami növeli a zsírsejtek áteresztő képességét. A lézer a zsírsejtek membránját feloldja/kipukkasztja, melyek a nyirokrendszer útján távoznak a szervezetből. Végleges megoldásnak számít, hiszen ezek a zsírsejtek már nem képesek többé működni!

A kezelés közben szinte semmit nem éreztem, maximálisan kellemes volt és pihentető, ráadásul Hajnival végig beszélgettük az egészet, így nagyon gyorsan elrepült az idő. Amit fontos tudni és nekem különösen jól jött, mert vizesedésre hajlamos vagyok, hogy minden kezelés között hetente minimum egy hullámmasszázs javasolt. Vagyis, ahhoz, hogy sikeres legyen a zsírbontás a hason, havonta egy ShapInPluse kezelést négy alkalom hullámmasszázs követett és persze legalább!! három liter víz vagy natúr tea mindennap. A zsírsejtek ugyanis így távoznak a szervezetünkből. A rendszeres folyadékfogyasztás amúgy is fontos, viszont a kezelés miatt ez egyfajta rendszerré válik, így egy idő után már figyelmeztetni sem kell magunkat.

Mint minden nő én is hajlamos vagyok arra, hogy a csodát azonnal várjam, így már az első kezelés után nézegettem a hasamon a változást – azonban, mint az életben mindenhez – itt is kell az idő, hogy a gép kifejtse hatását.
Számomra az igazi nagy változás a második ShapInPulse zsírbontó kezelés utáni harmadik hullámmasszázs után következett be. Már éreztem, hogy nagy rám a szoknyám, a sok folyadék miatt valahogy energikusabb is lettem, viszont az ember néha nem igazán hisz a saját szemének, vagyis az otthoni tükörnek, így Hajni megmutatta a konzultáción készült képeket és a mostani eredményt…
Na akkor le kellett ülnöm pár percre, hiszen alig akartam elhinni, amit az összehasonlító fotón láttam.

Utána viszont akkora hatással volt rám az eredmény és annyira motivált lettem, hogy úgy döntöttem tovább fokozom a zsírbontást és egy speciális étrendet is beiktattam (Szafi termékeket ettem) és bizony semmi édességet! Annyira motivált a diéta és a gép hatása, hogy egy idő után már azt vettem észre, hogy nem is hiányzik, csak élveztem a szűkebb, testresímuló ruhákat!

Az egyik legjobb döntésem volt, hogy belevágtam és bő három hónap alatt annyira látványos lett az eredmény és annyira eltűnt a zavaró hasi rész, hogy nem tudok elég hálás lenni Hajninak, hogy végig motivált a kezelés alatt, merthogy nagyon fontos, hogy ki áll ott az ember mellett, ki bátorít és ez bizony nagyon sokat segít a változásban és egy nagyobb átalakulásban!

Bővebb információt ITT találtok a kezelésekről (x)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest