… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hatékony zsírbontó kezelést keresel? Megtaláltad!

Hatékony zsírbontó kezelést keresel? Megtaláltad!

Vajk-Forgó Zsanett, a Laser&Body Esztétikai Központ vezetője mesélt nekünk az egyik legmodernebb zsírégető lézeres kezelésről, amellyel akár pár hét alatt már látványos változást érhetünk el még a legkritikusabb testrészeinken is, mint a has, a fenék vagy a combok!

Mitől olyan hatékony a ShapInPulse lézeres zsírbontó kezelés?

A ShapInPulse gép az olasz APGTech gépcsalád prémium kategóriás orvos-esztétikai vonalát erősítő berendezés, ami célzott hatással működik a lokális zsírlerakódások ellen. Maga a gép 1060 nm-en működik és egyszerre 4 kezelőfejjel (egyenként 32 cm2-es)  lehet dolgozni.  Gyengéd, abszolút fájdalommentes, viszont maximálisan hatékony zsírbontó kezelés. Fontos róla tudni, hogy nem egy soft laser technológiáról beszélünk, hanem egy HARD LASER orvos-esztétikai gépről, ami rendelkezik a Medical CE tanusítvánnyal is! 2017-ben jelentek meg az első tudományos dokumentációk, kísérletek a lézeres zsírbontásról, majd ezeket tovább fejlesztve, a ShapInPulse gép 2020-ban debütált az anyacégnél, Olaszországban. Magyarországon elsőként nálunk, a Laser&Body-ban található meg, így egyedülálló a magyar piacon is.


Hogyan zajlik egy ilyen kezelés és hány alkalom után hatásos?
Tudományos kísérletek, illetve tanulmányok kimutatták, hogy a bőr alatti zsírszövet hőmérséklet emelkedése 42 fokról 47 fokra egy lokalizált területen lipolízis folyamatot indít el, ami növeli a zsírsejtek áteresztő képességét. A lézer a zsírsejtek membránját feloldja/kipukkasztja, melyek a nyirokrendszer útján távoznak a szervezetből. Végleges megoldásnak számít, hiszen ezek a zsírsejtek már nem képesek többé működni, terebélyesedni, sokszorosodni.  (Fontos azt is megjegyezni, hogy pl. a zsírfagyasztással ellentétben itt nem maradnak hegek, égési nyomok, illetve a test is egyenlő mértékben változik a kezelt felületen, vagyis nem lesznek “besüllyedések, lyukak”. ) Egyszerre 4 fej dolgozik, darabonként 32 cm2 mérettel. Egy kúra – függetlenül attól, hogy melyik testrészen dolgozunk-, minimum 2, maximum 3 kezelésből áll, amit havonta egyszer lehet végezni. A kezelések között hetente minimum egy hullámmasszázs javasolt. Amennyiben még szükséges lenne az ismétlés, vagy a páciens más területet is szeretne kezelni, úgy az 5 hónap kihagyás után lehetséges!

Köllő Babett is kipróbálta a nagysikerű ShapInPulse zsírbontó kezelést

Mely testrészeken alkalmazható, hol lehet elérni a legnagyobb sikereket?
Területileg kizárólag a has, csípő, fenék, combok és felkarokon alkalmazható. 

Mennyi plusz kilóval ajánljátok ezt a kezelést és kiknek?
A kezelés alkalmazható kis, közepes és nagyobb zsírpárnákon is. Természetesen ennek megfelelően állítjuk be a paramétereket. A zsírbontó gépek nagy része maximum 5kg plusszal tud eredményt elérni, ezzel szemben a ShapInPulse akár 15 kg-nál is látványos eredményt mutat.

A zsírbontás mellett a kezeléshez hozzátartozik egy 4 alkalmas hullámmasszázs is, ez miért fontos?

Hivatalosan minden olyan zsírbontó, alakformáló kezelésnél, ami salaktalanítással jár, kötelező lenne a nyirokmasszázs használata. A feloldódott zsírsejtek és a különböző méreganyagok is a nyirokrendszer útján távoznak. Gyakorlatilag ez a kulcs a fogyáshoz, illetve a sok folyadékfogyasztás, ami még jobban meggyorsítja a folyamatot. 

Mi volt az eddigi legjobb eredmény?

Sok elégedett ügyféllel tudunk már büszkélkedni, így nagyon nehéz a legjobb eredményt kiválasztani. Azt tudni kell, hogy a kezelés nem azonnal, hanem 3-4 hét múlva mutat látványos eredményt. Azt hiszem az egyik számunkra leginkább megható ügyfél reakció az volt, amikor az egyik vendégünk megkérte Hajnit, a kezelést végző kolleganőt, hogy a 3.hullámmasszázs után mérje már le a derekát, mert az összes nadrágja leesik róla. 3 hét után 10 centivel lett vékonyabb a dereka, és mint később kiderült, 2 ruhaméretet csökkent. A vendégünk könnyes szemmel borult Hajni nyakába. Úgy gondolom, hogy ezek a reakciók, eredmények azok, amik tényleg pozitív visszacsatolások, és amiért jó dolgozni. 

Ha részletesebben is érdekel a kezelés és kíváncsi vagy milyen eredményeket értünk el 2 hónap alatt, jó hír, hogy hamarosan érkezik a beszámoló a ShapInPulse zsírbontó kezelésről…

Hozzászólások

Pin It on Pinterest