… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Vásáry André koncerttel élteti a nőket

Vásáry André koncerttel élteti a nőket

Hazánk egyetlen férfi szopránja, Vásáry André különleges meglepetéssel adózika hölgyek tiszteletére nőnapon: egy egyedülálló koncerttel örvendezteti meg a gyengébbik nem tagjait. A Nőnapi Gálakoncert a Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével március 10-én, a Hilton Budapest Hotel Báltermében várja a közönséget.

Vásáry André, a Csillag születik egyik legsikeresebb versenyzője, hazánk egyetlen férfi szopránja. Valószínűleg mindenki számára emlékezetes marad, hiszen ritkán hallani ilyen különleges hangszínt – egy férfitől. Március 10-én André a hölgyek tiszteletére ad különleges koncertet. „A közönségem több, mint 90%-a nő, így egyértelmű volt számomra, hogy szeretném meglepni őket nőnap alkalmából. Mivel legutóbb 2010 karácsonyán léptem színpadra ilyen nagy volumenű esttel, ebből a szempontból is időszerű volt a koncert” – mesélte André, aki már három arany és egy platinalemezzel büszkélkedhet. – „Ez egyfajta kedveskedés lesz a gyengébbik nem iránt, hiszen olyan dallamok csendülnek majd fel, melyek könnyed, ismert, jól fogyasztható rétegét képezik a komolyzenei repertoárnak.”

André nem egyedül áll színpadra, hiszen a nagy sikerű Magyar Virtuóz Kamarazenekarral karöltve vállalták magukra a nemes feladatot, hogy meglepjék a komolyzene iránt érdeklődő hölgyeket.

„Sok szempontból lesz egyedi a gálaest. Egyrészről a helyszín miatt, hiszen a Hilton Hotel Bálterme maga különleges élményt nyújt a budai panorámával, gyönyörű díszítettségével. Másrészről, ezúttal csak komolyzenei dallamok csendülnek majd fel, többek között Haydn, Vivaldi, Giordani, Händel, Kodály , Saint-Saëns, Webber és Morricone szerzeményeiből. Több olyan műsorszám is lesz, amelyet eddig sem tőlem, sem a kamarazenekartól nem hallhatott a közönség. Szeretném, ha a vendégek megismernék egy olyan oldalamat, amikor nem áriákat, hanem cross-over dallamokat adok elő.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest