… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Varázslatos téli programok Advent harmadik vasárnapjára!

Varázslatos téli programok Advent harmadik vasárnapjára!

Szombaton csodálatos karácsonyi hangulat szállja majd meg az Arena Plaza első emeleti rendezvényterét. Nálunk kiszakadhatsz az ünnepi forgatagból és lelassíthatsz, kikapcsolhatsz kicsit a számtalan program valamelyikével: izgalmas workshopokkal, illatos mézeskaláccsal, Mikulással és számtalan téli meglepetéssel várunk!

advent

A karácsonyi rohanásban néha jól esik egy percre megállni, egy picit magunkra és a szeretteinkre figyelni. Ha kicsit kifújnád magad a vásárlás után, akkor december 10-én irány a Media Markt előtti rendezvényhelyszín, ahol az Arena Plaza és az Éva Magazin varázslatos ünnepi programokkal vár.

7+1 ok, hogy miért töltsd velünk advent harmadik hétvégéjét:

  1. Hozd elő kreatív éned: Ha még nem dekoráltad fel a lakásod, most pótolhatod, profik segítenek majd karácsonyfa- vagy ajtódíszt készíteni, amikkel akár a barátnődet is meglepheted! A saját kezűleg készített ajándék sokszor sokkal többet jelent mindenki számára!
  2. Nincs karácsony mézeskalács nélkül: ha inkább kulináris élvezetekre vágysz és a konyhában élnéd ki a kreativitásod, megmutatjuk hogyan készíthetsz még szebb mézeskalácsot!
  3. Legyél te a címlapsztár: Ha mindig is ki szeretted volna próbálni, milyen a magazinok címlapján tündökölni, most itt a remek alkalom. Pózolhatsz az Éva Magazin, vagy ha gyermekeddel érkeztél akár az Éva Kölyök címlapján is.
  4. Különleges fotózás: Ha a nagyinak, vagy a szüleidnek még nem találtál ajándékot, akkor készíttethetsz magadról egy fotót, melyre különleges karácsonyi hátteret varázsolunk és rögtön képkeretbe tesszük. Így máris kész egy apró meglepetés!
  5. Mikulás és manók: Természetesen a legkisebbekre is gondoltunk! Őket egész nap várja a Mikulás, valamint számos kreatív program, hogy a készülődés még vidámabb legyen!
  6. Ünnepi DJ szett
  7. Digitális kalandok: A férfiakról sem feledkeztünk meg! A Samsung digitális oázisában olyan technológiai újdonságokat próbálhatnak ki, mint a Gear VR headset, ami a virtuális valóságba repít, vagy a Gear 360 kamera, amivel bárki 360 fokos tartalmat készíthet.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest