… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Varázslatos reggel – könyvajánló

Varázslatos reggel – könyvajánló

Szeretné végre megvalósítani az álmait? Hogyan tud azzá válni, akivé szeretne? Unja már a nagy változásokat ígérő, de azokat be nem teljesítő életmódkönyveket? A Varázslatos reggelből kiderül, hogyan érhetünk el életünkben gyors, látványos és pozitív változásokat pusztán azzal, hogy gyökeresen megváltoztatjuk megkövesedett reggeli szokásainkat. A mindössze 38 éves Hal Elrod saját személyes példájával bizonyítja, hogy talán nincs is olyan kilátástalan élethelyzet, amelyben ne lehetne gyors, pozitív és tartós változást elérni. Ráadásul az elszántságon és kitartáson kívül ehhez nem is kell más, minthogy felülvizsgáljuk megkövesedett reggeli szokásainkat, hogy utána merőben más szemlélettel vágjunk neki az előttünk álló napnak.

Részlet a könyvből:

„Semmi sem kényszerít minket arra, hogy életünk bármely területén kevesebbel is beérjük, mint amennyit tényleg szeretnénk, csak azért, mert a legtöbben így tesznek. Még akkor sem, ha a többségbe a barátaink, a családtagjaink és a kollégáink is beletartoznak. Belőlünk válhat azon kevesek egyike, akik az élet MINDEN egyes területén kivételes sikert érnek el, mégpedig egyidejűleg. Boldogság. Egészség. Pénz. Szabadság. Siker. Szerelem. Mindez tényleg megillet bennünket.

Ha egy tízes skála alapján megmérjük az életünk egyes területein elért sikerünket, elégedettségünket és teljesítményünket, mindannyian tízest akarunk, igaz? Soha nem találkoztam még senkivel, aki azt mondta volna: „Á, nekem elég a 7-es egészség is. Nem akarok túl egészséges lenni, és túl sok energiával rendelkezni.” Vagy: „Tudjátok, én jól elvagyok az ötös szintű párkapcsolattal is. Nem bánom, hogy folyton veszekszünk a kedvesemmel, és kapcsolatunk nem elégíti ki minden igényemet, és egyáltalán nem szeretném, ha olyan pár volnánk, amelynek a boldogsága idegesíti a többieket.”

Hamarosan látni fogjuk, hogy a tízes sikerszint elérése nem csupán lehetséges, de egyszerű is. Mindösszesen minden áldott nap céltudatosan törekednünk kell arra, hogy tízes szintű személy váljon belőlünk, aki képes tízes szintű sikerszintet elérni és fenntartani az élet minden területén.

Na és ha én azt mondom, hogy mindez azzal kezdődik, hogyan ébredünk reggel, és hogy még ma meg kell tennünk az első egyszerű lépéseket, amelyek képessé tesznek majd minket arra, hogy azzá váljunk, aki képes az igazán vágyott és megérdemelt sikerszint elérésére, mégpedig az életminden területén? Izgatottak lesznek, kedves olvasóim? Hisznek egyáltalán nekem? Egyesek biztosan nem, hiszen túl sokan válnak reményvesztetté az idők folyamán. Már minden létezőt kipróbáltak az életük, a kapcsolataik rendbehozatala érdekében, és még mindig nem tartanak ott, ahol szeretnének. Megértem őket. Én is voltam ilyen cipőben. Aztán szép lassan megtanultam néhány dolgot, amelyek aztán mindent megváltoztattak. Segítséget ajánlok, és áthívok mindenkit a másik oldalra, oda, ahol az élet nem csupán jó, hanem különlegesen jó, olyan, amilyennek megálmodtuk.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest