… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Underground és divat „légyott”

Underground és divat „légyott”

Rendhagyó kiállítás nyílik június 1-jén a Poster Urban Outfit pop-up store-ban, az Arena Plaza első emeletén. Hogyan fér meg egymás mellett az underground művészet és a divatfüggő vásárlók? Mihez kezdenek egymással? Ez biztosan kiderül majd!

Egyedülálló kezdeményezésnek ad otthont június 1-jétől az Arena Plaza, ezen belül is a deszkás, bicajos körökben jól ismert, Cheap Monday márkát is kínáló Poster Urban Outfit pop-up store. PLÁZAROHAM címmel Tripsánszky Dávid (Tripó) fiatal művész munkái kerülnek bemutatásra az üzlet falain és a kirakatban egy egész hónapon át. A szombati megnyitó alkalmával a leggyorsabbak még koccinthatnak is a művésszel és akár „itt és most”, valami új születésének lehetnek tanúi, ugyanis élő festésre is sor kerül.

Újító underground – Akcióban a PLÁZAROHAM
Miről szól a PLÁZAROHAM? A szervezők szerint a PLÁZAROHAM egy kísérlet arra, hogy miként tudja támogatni egymást a mainstream és az underground. Mindezt egy bevásárlóközpontban megvalósítani, izgalmas kezdeményezés! A szervezők célja az eseménnyel továbbá megismertetni, eljuttatni olyan emberekhez Tripó munkáit, látásmódját, gondolatait, akik eddig nem ismerték, nem találkoztak az underground világgal, az underground művészettel. A kiállítás segít közelebb hozni generációkat, érdeklődési köröket, a látogatókat kicsit megdöbbenteni, kíváncsivá tenni. „Divatmárka-választékunkkal és programjainkkal is a legfrissebb trendeket, újdonságokat keressük, hogy a vásárlás mellett a színvonalas kikapcsolódás lehetőségét is megteremtsük divatrajongó közönségünk számára. Örömmel adunk helyt egy ilyen színes ötletnek és kezdeményezésnek az Arena Plaza falain belül. – mondta el Voith Kinga, az Arena Plaza marketing menedzsere. A különleges képekkel és tárlattal 2013. június 1. és 30. között találkozhatunk az Arena Plaza első emeletén található Poster Urban Outfit pop-up store-ban.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest