… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Total Dance Festival – november 24-én

Total Dance Festival – november 24-én

A 90-es és a 200-es évek legjobb fellépőivel érkezik az idei őszi Total Dance Fesztivál!

Dr. Alban, Haddaway, Whigfield, Groove Coverage, Basshunter, Kozmix, Ámokfutók, UFO, V-tech…

A Total Dance Festival ikonikus és stílusteremtő. 2014 óta töretlen sikerrel, évről-évre megújulva, egyre látványosabb show elemekkel, táncosokkal szórakoztatja a disco korszak szerelmeseit. Magyarországon tökéletesen egyedi platform, mely visszarepít az időben és felidéz megannyi emléket a korszak sztárjaival.
A Hungexpon megrendezésre kerülő fesztivál téli kiadása a Total Dance Fesztiválok királynője. Idén novemberben rendhagyó bulival kápráztatjuk el a retro szerelmeseit, így a megszokott monumentális helyszínen olyan grandiózus estét varázsolunk Nektek, ahol nem csak a 90’s évek, hanem a 2000-es évek legnagyobb világsztárjainak legnépszerűbb slágereire bulizhattok. Emellett érkeznek a legnépszerűbb magyar előadók is, akik speciális produkciókkal készülnek az ország legnagyobb téli fesztiváljára. A TOTAL DANCE FESTIVAL BEST OF 1990s & 2000S a 90es es 2000es évek legnagyobb sztárjaival egy igazi show keretein belül, november 24-én, a Hungexpo-n.

A fergeteges esemény elmaradhatatlan eszköztárát az idei évben is fantasztikus díszlettel, piro és lézer show-val valamint izgalmas látványelemekkel álmodta meg a szervező csapat. A VIP helyszín kivételesen elegáns és tágas, mégsem hivalkodó, ezzel lehetővé téve az önfeledt szórakozást.
Ha már tapasztalt Total Dance rajongó vagy, azért, ha most csapsz bele, akkor azért kell mindenképpen ott lenned ezen a bulin.
November 24. Hungexpo
www.tdf.hu

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest