… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Tim Jepson: Nápoly és Dél-Olaszország

Tim Jepson: Nápoly és Dél-Olaszország

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló – hogyan állíthatjuk össze a legokosabban nápolyi és dél-olaszországi utazásunk menetrendjét?
Kalandra fel!: Nyelvtanfolyam Olaszország szívében, az Etna meghódítása és tarantella ünnepségek – megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
Bennfentes tippek: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók – a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
Séták és autós túrák: Séta Nápoly történelmi óvárosában, autós kirándulás a bámulatos Amalfi-parton, Puglia román kori városkáinak felfedezése – részletes leírással, térképpel.
Kirándulások: A Sila-hegység vadonja és Közép-Szardínia ősi falvai – háborítatlan zugok, rejtelmes délolasz tájak.
Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.
Fényképek, illusztrációk és térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

Geographia Kiadó, 4.500 Ft, Alexandra Kiadó

Hozzászólások

Pin It on Pinterest