… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok The Best Of Kylie Minogue

The Best Of Kylie Minogue

A Best Of album Kylie 25 éves pályafutásának 21 legismertebb dalát sorakoztatja fel egy korongon. A szerzeményeket a rajongók válogatták össze, amely felmérést az EMI szervezte még múlt év végén. A dalok közül 18 az angol listák élmezőnyében volt, sőt, 5 elérte a legmagasabb első helyezést is.

A speciális kiadás CD/DVD összecsomagolást foglal majgában, melyen a DVD a CD dalaihoz kapcsolódó videoklipeket tartalmazza. Kylie első slágere, a “Locomotion” (később Pete Waterman által lett átnevezve “The Loco-Motion”-ra) 1987. július 28-án jelent meg…Idén júliusban lesz 25 éve! Egész évben ezt a mérföldkövet ünnepli az énekesnő különböző megjelenésekkel: zenei kiadványokkal, előadásokkal, együttműködésekkel, kereskedelmi termékekkel, filmmel és egyéb meglepetésekkel.

Kylie nemrégiben részt vett a Sydney-i The Mardi Gras fesztiválon, ez után kezdődik a már nagyon várt Anti Tour turné. Júniusban az angol királynő 60 éves uralkodásának megünneplésén lép fel a Buckingham Palotában, később pedig a Proms in the Park rendezvényen szerepel, amit meglepetések sora követ majd világszerte. (EMI)

 

The Best of Kylie Minogue tracklist: 

Can’t Get You Out Of My Head
Spinning Around
I Should Be So Lucky
Love At First Sight
In Your Eyes
Kids (with Robbie Williams)
Better The Devil You Know
All The Lovers
Give Me Just A Little More Time
Celebration
Slow
Red Blooded Woman
I Believe In You
On A Night Like This
Confide In Me
Get Outta My Way
The Loco-Motion
Tears On My Pillow
Wow
In My Arms
Never Too Late
www.kylie.com

Hozzászólások

Pin It on Pinterest