… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Természetes receptek a léleknek

Természetes receptek a léleknek

Testi bajainknak gyakran lelki oka van – ezt már időszámításunk előtt is többen megállapították. Egészségünk megőrzése tehát nem csupán fizikai állapotunk, hanem lelki egyensúlyunk szempontjából is elengedhetetlen. Aruna M. Siewert Lelki egyensúly természetes módszerekkel című könyvéből megtudhatjuk, hogy pszichés egészségünket a különböző gyógynövények is támogathatják, a hagyományos terápiák rendkívül jól kiegészíthetők velük.

th_800_500_lelki-egyensuly-borito

„Amikor összekuszálódik az élet, a nehézségek gyakran valamilyen nagyobb változást jeleznek.” Rohanó világunkban a természet és a természetes módszerek egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. A gyógynövények és a gyógyteák egyre népszerűbbek, és a hagyományos élelmiszereknek is egyre több jótékony hatására derítenek fényt. Aruna M. Siewert mindezt a lélek nézőpontjából közelíti meg, és bevezetőként rövid leírást ad a pszichés rendellenességekről, a pszichiátria területén használt gyógyszerekről, valamint a különböző terápiák lehetőségéről is.
A könyvben rávilágít a különböző gyógynövények pszichére gyakorolt jótékony hatásaira, és a Bach-virágesszenciák kiválasztásához, valamint alkalmazásához is segítséget nyújt. Azt sokan tudjuk, hogy a citromfű nyugtató hatású, a gingko pedig élénkít. De tudjuk mire való az illatos varjúháj, a gólyaorr vagy a tajgagyökér? Ha fellapozzuk a könyvet, minderre fény derül, és ha mindez nem lenne elég, még a gyógyító utazáshoz is kaphatunk tippeket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest