… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok SZEMFÉNYVESZTŐK 2. (12)

SZEMFÉNYVESZTŐK 2. (12)

12_rovidA NÉGY LOVAS (JesseEisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, LizzyCaplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.

Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.

Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.

NYSM2_4

A hatalmas közönségsikert arató Szemfényvesztők folytatásában a színészgárda két új taggal egészült ki: IlsaFisher terhessége miatt kimaradt a csapatból, helyét a Lulát alakító LizzyCaplan vette át, míg Michael Caine, alias Arthur Tessler fiát a Harry Potter-széria címszereplőjeként híressé vált Daniel Radcliffe játssza

Bemutató dátum: 2016. június 9.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest