… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Szatmári Nóra: Ezoterikus kalendárium

Szatmári Nóra: Ezoterikus kalendárium

A 2014-es Ezoterikus kalendárium határidőnapló és könyv is egyben, amely több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket és számmisztikai naptárakat.A Holdfázisok pontos adatai segítik az egész évre szóló Holddiétát, a napi angyali útmutatások emelik a hétköznapok energiáját. A szervóra táblázat használatával pedig a szervezet belső órájához igazodva tudunk figyelni jobban egészségünkre. A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy melyik napot mely bolygó uralja, így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk, illetve melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá.

Szervezd meg az évedet úgy, ahogy eddig sosem tetted! Legyél rendszerezett, előrelátó, és alakítsd a saját életedet te magad! Igen, lehetséges! Legyen a tied most minden határidőnapló legbölcsebbike, melynek segítségével nemcsak mindennapi teendőidet szervezheted, hanem személyes útmutatások könnyítik életedet. Éld életedet és szervezd napjaidat úgy, ahogy csak egy Kalendárium tulajdonos tudja! Egy határidőnaplót bárhol beszerezhetsz, de olyat, amely megkönnyíti életedet, örömmel tölt fel és érzést ad neked, csak tőlünk kaphatsz!
Itt bővebben olvashatsz a könyvről:
http://www.kulturbutik.hu/ezoterikus-kalendarium-2014-szatmari-nora.html?category_id=0&search_string=ezoterikus+kalend%E1rium&search_category_id=0

Miért különleges az Ezoterikus kalendárium?
Pontos havi asztrológiai előrejelzéseket tartalmaz
Holdfázisok, Holdjegyek és tevékenységnapló szerepel benne
Minden napra spirituális útmutatók, üzenetek várnak
2014-es, autentikus kínai horoszkópot csak itt olvashatod
Angyali üzenetek várnak minden nap
A nap száma segítségével kiszámítható, mit és mikor tegyél
Bolygóuralkodás pontos leírásokkal
Könnyen követhető Holddiéta segíti az életmódváltásodat
Jól működő bűbájokat, teremtő technikákat mutatunk meg
Ha mindemellett még egy határidőnapló is jól jönne, akkor az Ezoterikus kalendárium 2014 Neked szól!
Kiadó: Illia & Co. Könyvkiadó, 4990 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest