… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Steel Combat, Steel Tonic bemutató és Nemzetközi Mozdulj rá!

Steel Combat, Steel Tonic bemutató és Nemzetközi Mozdulj rá!

Czanik Balázs, a népszerű aerobic guru régóta az egészséges életmód elkötelezett hirdetője. Ezúttal az Aréna Plázában találkozhatunk vele és csapatával, július 15.-én az első NEMZETKÖZI MOZDULJ RÁ! aerobik napon.

10:00 órától 17:00 óráig az Argentin származású világsztárok Fernando Gorini, Gonzalo Vicos  mellett olyan sztár edzők is fellépnek, mint Czanik Balázs, Czanik Krisztián, Sifter Timea „Sifi”, Tatarek Rezső, Cristi Belega, Simon László, Kökény Klári, Borsos Péter, Gyöngyösi Szilvia, Sinkó Tamás, Fort Alexa, Südi Barbara és még sokan mások tartanak órákat különféle stílusokban. Az argentin előadók STEEL COMBAT és STEEL TONIC  órája mellett a teljesség igénye nélkül lesz Capoeira Aerobik, Fitness Kombat, Kangoo, Easy Dance Athletic, Grand Up, Has-Burning, Zumba, Iron box, valamint különböző bemutatók színesítik a programot. „Bízom benne, minél többen tudnak szánni egy kis időt arra, hogy együtt mozogjunk és együnk egy jót az egészség jegyében. Számítunk a családosokra és legfiatalabbakra is, hiszen július 15.-én az Aréna Plázában mindenki meg fogja találni a számára legvonzóbb programot!” – hívja fel figyelmünket Czanik Balázs az eseményre. Balázs és Cristi Belega több új stílust is bevezet Magyarországon, többek között a STEEL irányzatokat is.

Steel Combat
Ez egy forradalmian új edzésmódszer Argentínából. Feltalálója Fernando Gorini, Gonzalo Vicos, magyarországi nagykövetei pedig Czanik Balázs és Cristi Belega. Egy teljes Steel Combat edzés 60 percig tart, ami lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy több fajta küzdősport irányzat ötvözetét is elsajátítsák. Ezek kombinációja egy nagyon dinamikus és intenzív mozgást eredményez, melynek segítségével rengeteg kalória égethető el. Korra és nemre való tekintet nélkül ajánlható mindenkinek.

Előnyök:
1. Fejlesztik az izomtónust
2. Növelik az erőt és a kitartást
3. Javítja a testtartást
4. Jótékony hatással van a koncentrációs képességre
5. Serkenti a kalóriaégetést
6. Levezeti a stresszt
7. Javítja a vérkeringést
8. Fejleszti az állóképességet
9. Anyagcsere fokozó hatású
10. Csoportos edzés örömét nyújtja

Steel  Tonic
A Steel Tonic egy rendkívül szórakoztató és hatékony edzésforma. Szintén Argentínából származik és Fernando Gorini, Gonzalo Vicos nevéhez fűződik és hazai nagykövetei Czanik Balázs és Cristi Belega. Középpontjában elsősorban a láb és fenék formálás áll. Viszonylag egyszerű lépéskombinációkra épül és egy teljes edzés 60percig tart. Persze nem hanyagolja el a karok, mellkas és a hát edzését sem.

Előnyök:
1. Szórakoztató
2. Növeli az izomtónust
3. Fejleszti az aerob és anaerob kapacitást
4. Növeli a szív-tüdő kapacitását.
5. Javítja a testtartást és a koordinációt.
6. Csökkenti a stresszt
7. Javítja az állóképességet

8. Serkenti az anyagcserét

Az első képzést Fernando Gorini, Gonzalo Vicos tartják július 13-14.-én Budapesten, majd a hazai nagyköveteik Czanik Balázs és Cristi Belega veszik át a további képzéseket és tanfolyamokat.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest