… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Popper Péter hagyatékára szállt 2012-ben a Lélekpillangó

Popper Péter hagyatékára szállt 2012-ben a Lélekpillangó

Országos filmvetítő körút – határon túl nyúló összefogás. Lélekpillangó életműdíj az emberi boldogságért. A nagyszabású kezdeményezés az önismeret útján az emberi boldogságért, ebben az évben záróeseményéhez érkezett. Gáll Gregor szobrászművész Lélekpillangó című alkotását a közönség szavazatai alapján, Szepes Máriát és Biegelbauer Pált megelőzve Dr. Popper Péter életműve kapta, melyet felesége vett át. Az ünnepélyes díjátadóra 2012 május 19-én a Boldogságnapon került sor.

A Lélekpillangó életműdíj jövő évi jótékonysági alapját mostantól Magyarország első közösségi bankja a MagyNet bank kezeli. Popper Péter eddig még nem látott előadás felvételeit tudja a felesége, Zolnai Laczkó Katalin ebből az adományból eljuttatni az ország számos pontjára. Az adomány teljes összege 841200 Ft, melyet a Lélekpillangó közösségi vásárlásaiból a támogató előadók adományoztak az alapnak. A legnagyobb támogatást B Nagy Magdolna tanácsadó adta. Az alapítók Vszabó Noémi szentendrei festőművésznő felajánlását, a Lélekpillangó című festményt adták át a legbőkezűbb támogatónak. A Boldogságnapon interaktív csoportot tartott többek közt Carla Galli az ismert pszichológus és Christian Darnel tréner záró előadásából mindenki megtudhatta, mi a „Lényeg”.

Az alapítók már a 2013-as  programot tervezik. Az egyik alapító, Gáspár Katalin laptulajdonos elmondta, hogy hatalmas igény mutatkozik Magyarországon az önismeretre, a mozgalomhoz már most, az első évben, néhány hónap alatt százezrek csatlakoztak, tízezres tömeg vált aktívvá. Szilágyi Imre, közgazdász, a másik alapító a MagNet bankkal közösen olyan pénzügyi konstrukció kidolgozását tervezik, melyben az életműdíj alap évről évre növekvő értéket képezhet. Fotó: Almási Krisztina

Hozzászólások

Pin It on Pinterest