… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok NYÁRI KÁROLY ÜNNEPI SZIMFONIKUS KONCERT

NYÁRI KÁROLY ÜNNEPI SZIMFONIKUS KONCERT

2015. DECEMBER 27. VASÁRNAP 20 ÓRA – ERKEL SZÍNHÁZ

MEGHÍVOTT VENDÉGEK:  MALEK ANDREA, SZULÁK ANDREA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT

KÖZREMŰKÖDIK:
BUDAPESTI PRIMARIUS SZIMFONIKUS
ZENEKAR
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA
op (3)-001 VÁGOTT

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája, immár 10. alkalommal teszi varázslatossá hagyományos koncertjével a decemberünket, ezúttal a megújult, nagy múltú Erkel Színház falai között.

A Lyra-díjas művész eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjére készül a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével. Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikusokkal és a big-band zenekar egyedi hangzásával. A könnyűzenei koncerten az előadó pályájának meghatározó legszebb és legismertebb dalai szólalnak meg, műfaji határokat átlépve. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban. A rendhagyó esten egy igazán meglepő és soha nem látott családi produkciónak is szem és fültanúja lehet a nagyérdemű  egy elsöprő zenei  élmény keretei között.

Az év legexkluzívabb koncertje, egyedülálló hangzásával és monumentális színpadi látványával méltán várva-várt esemény az igényes zenét kedvelő közönség körében.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest