… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Mozdulj Rá!!!

Mozdulj Rá!!!

„Új helyszínen, 5 héten át az Aréna Pláza első emeletén a Saturn melletti csarnokban, hétfőn és csütörtökön esténként 20.00 órától várják az érdeklődőket. Újdonság továbbá, hogy minden alkalommal az első fél órában 20.00 órától 20.30-ig különféle kiállítókkal és termékekkel ismerkedhetnek meg a kedves vendégek.  Az előadók mind-mind az egészséges életmód csapatába tartoznak. 20.30-tól 21.30-ig pedig a megszokott tornára számíthatnak a vendégek. Minden alkalommal más és más sztárvendégekkel és nyereményekkel várjuk a résztvevőket. A belépés: INGYENES!!!” –nyilatkozta Balázs

ELSŐ ALKALOM MÁRCIUS 19. Hétfő este 20:00!

A rendszeres mozgás nemcsak a testet, de a lelket is karbantartja! A töretlen hangulat fokozását, a helyszínen Dj Andreas folyamatos, élő szettel biztosítja, ezen kívül számos meglepetéssel, és új óratípusokkal is találkozhatnak a résztvevők, közel 5 héten át!

Az tornákat ezen túl hétvégenként, országjáró roadshow keretein belül tartjuk – folytatta Balázs. Ezeken a napokon akár egész nap tornázhatnak az ország különböző helyszínein a mozogni vágyók, és részt vehetnek az életmód expókon.

Találkozzunk hétfőn és csütörtökön esténként az Aréna Plázában, vagy április 7.-én Veszprémben, április 28.-án Sopronban, május 12.-én Miskolcon és május 20.-án pedig Szegeden reggel 10-től a MOZDULJ RÁ! sportcsarnok roadshow keretein belül. A további helyszínek, és részletes programok megtalálhatóak www.balazsfitness.hu weboldalon.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest