… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Megjelent Kylie Minogue új albuma

Megjelent Kylie Minogue új albuma

A legendás ausztrál popikon márciusban megjelent, Kiss Me Once című albumának következő fejezetéhez érkeztünk, amelyből megtudhatjuk, hogy Kylie-t hogyan lehet feldobni egy kutya napon. A disco és funk jegyekben gazdag „I Was Gonna Cancel”-t több kritikában a lemez legérdekesebb dalának nevezték.

A Kiss Me Once harmadik trackje főleg Pharrell Williams fantáziájának köszönhető, aki ügyesen fordította a produkció előnyére, hogy a kitűzött napon a művésznő olyan rossz passzban volt, hogy a felvételt is majdnem lemondta. Kylie a stúdióban még el is sírta magát, Pharrell azonban nem riadt vissza a síró sztár látványától, inkább jókedvre derítette többek között azzal, hogy írt neki egy slágert. A producer a Kiss Me Once-on is dolgozott, a dal pedig egy pompás, vidám búfelejtő lett.

Könnyed ritmusával és játékos rétegeivel az „I Was Gonna Cancel” prímán ötvözi Kylie korai munkáit, miközben a producer kéznyoma is teljes mértékben tetten érhető. Nem is beszélve a háttérben áriázó vokálról, ami érdekes csavart ad a dal miliőjének, melyet a játékos, mégis egyszerű klip csak még jobban kihangsúlyoz.

Szóval: remek kollaboráció volt, remek végeredménnyel zárult és nekünk máris sokkal jobb a kedvünk tőle!

Nézzétek meg a videót is:

Hozzászólások

Pin It on Pinterest