… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Március közepén újra támad a hó!

Március közepén újra támad a hó!

Érkezik a tavasz, búcsúzunk a téltől, a síelés és a hó szerelmeseit azonban még egy hatalmas buli siklással várja a megújult a MeexSnowattack: őrületes partik, 7 000 eurós összdíjazású nemzetközi verseny és a magyar sztárokat is lenyűgöző Zell am See – Kaprun síparadicsom, ahova idén Debreczeni Zita is kilátogat párjával, Viktorral.

Március 15-18. között ismét Snowattack, négy nap, ami a napsütötte hegycsúcsokról, az önfeledt siklásról, a kitörő jókedvről és a hatalmas bulikról szól. Négy napfolyamatos pörgés, új időpontban és új helyszínen, Európa egyik legszebb sí régiójában, Zell am See-Kaprunban.

A Snowattack nem csak a csúszásról, hanem a hajnalig tartó bulizásról is szól.A fergeteges hangulatról és az őrült partikról többek között olyan nemzetközi sztárok gondoskodnak, mint a90-es éves német trance bandája, a Brooklyn Bounce, az amerikai Fat Man Scoop, Mark Knight,vagy az osztrák DJ Observer. Természetesenhazai előadókból sem lesz hiány, fellép többek között aCompactDisco, Julia Carpenter ésAndrois Zell am See város kongresszusi központjában,amely még sohasem látott ekkora volumenű rendezvényt.

A sífesztiválazonban nemcsak a zenészek és a bulizni vágyók kedvence, a sztárok is szívesen csatlakoznak az extrém télbúcsúztatóhoz. Debreczeni Zita már évek óta szeretne ellátogatni a Snowattack-re, erre azonban idén először jut ideje, ráadásul párjával, Viktorral fedezi fel a környéket.

„A Havazin műsorvezetőjeként jártam már Kaprun-Zell am See-ben, azonban idén a párommal látogatunk ki – mesélte el Debreczeni Zita. – Ugyan Viktor snowboardozik, én pedig síelek, de végre lesz alkalmunk együtt csúszni és kikapcsolódni a Snowattack-en.” A szervezők természetesen gondoltak azokra is, akik nem a párjukkal érkeznek egy romantikus hosszú hétvégére, és őrült programokkal garantálják az aktív kikapcsolódást. A bulik mellett lesz például ChineseDownhill, amikor minden résztvevő egyszerre startol el a hegy tetejéről, hogy aztán a város első bárjáig versenyezzenek, valamint egy 7000 eurós összdíjazású nemzetközi slopestyle versenyt is végigizgulhatnak a látogatók, amit a helyi különlegesség, a hóból és jégből felépített icecampiglueskimobárjában egy kihagyhatatlan aprésskiparty koronáz meg. Ha még nem szeretnéd elcsomagolni a deszkád, akkor március 15-18. között irány a hó, a buli és a napfény paradicsoma, a Snowattack, a tél utolsó nagy extrém dobása!

www.snowattack.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest