… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Magic Mike (16 E)

Magic Mike (16 E)

Mike (Channing Tatum) vállalkozó. A több téren is tehetséges és rendkívül sármos férfi azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: tetőkkel és autókkal dolgozik, vagy bútorokat tervez tampai otthonában. Éjszakánként pedig… varázslatos ember lesz.

Egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként Magic Mike évek óta vetkőzik a Club Xquisite színpadán, ahol eredeti stílusban előadott, lehengerlő mozdulatokkal kápráztatja el a közönséget. Minél jobban elcsavarja a nők fejét, azok annál több pénzt hagynak a klubban, és Dallas (Matthew McConaughey), a szórakozóhely tulajdonosa ennek csak örülni tud. Miután fantáziát lát egy általa csak Kölyöknek becézett srácban (Alex Pettyfer), Mike a szárnyai alá veszi a 19 éves fiút, és bevezeti a tánc, a bulik, a csajozás és a laza pénzszerzés világába. Nem kell hozzá sok idő, és a klub legújabb alkalmazottja saját rajongókra tesz szert, így a nyár sok-sok szórakozást ígér. Eközben Mike találkozik a Kölyök vérforraló testvérével, Brooke-kal (Cody Horn), akit  mindenképpen szeretne jobban megismerni, és úgy fest, erre megvan minden esélye… de lehet, hogy az életvitele problémákat fog okozni.

A Magic Mike-ban olyan színészekkel találkozhatunk, mint Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Cody Horn, Olivia Munn, Matt Bomer, Riley Keough, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez és Gabriel Iglesias.  Az Oscar®-díjas Steven Soderbergh (Traffic) által rendezett és Reid Carolin által írt Magic Mike producerei Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum és Reid Carolin. A stábtagok között megtaláljuk a látványtervező Howard Cummingst, a jelmeztervező Christopher Petersont, a zenei hangmérnök Frankie Pine-t és a koreográfus Alison Faulkot. (Big Bang Media) Bemutató: augusztus 9.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest