… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Lenyűgöző teremtmények (12E)

Lenyűgöző teremtmények (12E)

A Gatlin nevű kisvárosba újonnan érkező LenaDuchannes (Alice Englert) hamar felkelti EthanWate (AldenEhrenreich) érdeklődését. A fiú elvágyódika szerinte reménytelenül unalmas városkából, ám rövid időn belül annyi izgalom zúdulrá, amennyire sosem számított: Lena ugyanis természetfeletti képességekkel bír.

Lenaés Ethanbimbozó szerelmét Lenacsaládjának sötét örökségeis veszélyezteti, és hogy a lány Igéző, akineka tizenhatodik születésnapján örökre eldől:a Fényé vagy a Sötétségé lesz-e, a jó vagy a gonosz oldalára áll-e.

A filmet az Oscar®-díjra jelölt Richard LaGravenese (A halászkirály legendája, P.S. I Love You) rendezte Kami Garcia és Margaret Stohl nagy sikerű sorozatának első regényéből. A további szereplők között olyan kiválóságokat találunk, mint az Oscar®-díjasJeremyIrons (A szerencse forgandó), az Oscar®-díjra jelölt Viola Davis (A segítség, Kétely), Emmy Rossum (Shameless- Szégyentelenek tévésorozat) és az Oscar®-díjas Emma Thompson (HowardsEnd –  Szellem a házban, Értelem és érzelem).  Bemutató dátum: 2013. február 14.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest