… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Lánybúcsú (16)

Lánybúcsú (16)

Egy régi barátnőjük esküvője előtt egyetlen éjszakával három kiéhezett koszorúslány indul el egy kis bulit keresve. Ám sokkal többet találnak, mint amire számítottak. Az elragadó Becky – aki  hamarosan férjhez megy a jóképű pasijához, Dale-hez – újra találkozik a középiskolai klikkjük  maradék tagjaival, hogy egy utolsó nagyot bulizzanak a “Nagy Almába” szervezett lánybúcsúján.  

Regan egy stréber “überkoszorúslány”, aki titokban megsértve érzi magát, hogy nem ő az első,  aki megházasodik a csapatból. A “szukafarkasfalka” másik tagja Gena, egy pengeélesen ironizáló  csaj, aki a lelke mélyén rettentő romantikus. És ott van még Katie, az IQ-light szépség, aki imádja
vadul élni az életét. Ám amikor Becky ragaszkodik hozzá, hogy a lánybúcsút szolidan tartsák  meg, a csajok megszerveznek egy késői ünnepséget csak maguknak. A dolgok irgalmatlanul  hamar cefetül vaddá válnak, a csajtrió egy szakadt esküvői ruhát vonszol végig Manhattanen,  betámadnak egy mosodát, bepróbálkoznak egy bezárt szabóüzletnél, és elbaltázzák Dale  legénybúcsúját. Az óra ketyeg, ám a koszorúslányok épp’ csak belekezdtek abba a hétvégébe,  amely – mint az a végére majd kiderül – megváltoztatja az életüket és soha nem fogják  elfelejteni… Bemutató: 2012. december 27.


Hozzászólások

Pin It on Pinterest