… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Kezdődik a Coca-Cola Testébresztő FITweek

Kezdődik a Coca-Cola Testébresztő FITweek

Dobd fel a szürke téli napokat egy kis mozgással! A kilencedik Coca-Cola Testébresztő FITweek ehhez kínál változatos programokat. November 24. és december 2. között egyetlen belépő áráért közel 150 helyszínt próbálhatsz ki Budapesten és országszerte a nagyvárosokban. A FITweeken Te is megtalálhatod azt a mozgásformát, ami az egészségedre és a közérzetedre is garantáltan jó hatással lesz!

A rendezvény szervezői és Katus Attila, a Coca-Cola Testébresztő Program nagykövete arról is gondoskodnak, hogy a színvonalas fitnesztermek mellett jóga-, pilates- és elektrofitnesz stúdiókban új lehetőségeket is kipróbálhass. A wellness helyszíneken pedig az élmény medencék és szauna segítségével töltődhetsz fel két edzés között.

Használd ki Te is ezt a kilenc napot és csatlakozz a Testébresztő Program követőihez. Tedd hozzá a magad teljesítményét ahhoz a közel 3 millió résztvevőhöz, akik az elmúlt 7 év alatt500 rendezvényen, 50 sportágban próbálták ki magukat. 270 000 aerobikórát, 2 900 000 km futást és2 103 400 km kerékpározást már maga mögött tudhat a Coca-Cola Testébresztő Program, de mindig találunk új okot a mozgásra. Moccanj Te is velünk, mert mozogni öröm!

Coca-Cola Testébresztő FITweek
2012. november 24 – december 2.
150 helyszín 1500 forintért
A fitnesztermek listája és további részletek:
http://www.fitweek.hu/

Hozzászólások

Pin It on Pinterest